Η Microsoft θα εξαγοράσει τη Symantec;

Μια φημολογία ξεκίνησε γύρω από ενδεχόμενη εξαγορά της Symantec από τη Microsoft. Μήπως σε λίγο καιρό δούμε πακέτα “Microsoft Norton Security 2011”;;
Μπα, μάλλον όχι. Εκτός κι αν ο Ballmer και το επιτελείο του έχουν χαζέψει τελείως και θέλουν να εξαγοράσουν μια εταιρεία, η οποία προσπαθεί να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά ότι τα προϊόντα της φορτώνουν και καθυστερούν το PC. Αλλά με τον Ballmer στο τιμόνι ποτέ δεν ξέρει κανείς τι φαεινή ιδέα θα του καρφωθεί. Η όλη φημολογία ξεκίνησε μετά από την εξαγορά της McAfee από την Intel, κίνηση η οποία οδήγησε σε ανοδική πορεία τις μετοχές των εταιρειών security software. Πυροδοτήθηκε μάλιστα από μια δήλωση αναλυτή της χρηματιστηριακής αγοράς στην Αμερική, σύμφωνα με την οποία, οι μέτοχοι της Symantec επιζητούν αλλαγές στα υψηλά κλιμάκιά της. Τώρα, πως μπήκε στη μέση η κουβέντα για τη Microsoft, ο θεός και η ψυχή τους.
Σε τελική ανάλυση, δικά τους είναι τα δισεκατομμύρια, ας τα κάνουν ότι θέλουν. Ναι, πάρτε τη Symantec και θα προκόψετε λεβέντες μου. Προσωπικά δεν έχω βάλει τα τελευταία τρία χρόνια εμπορικό antivirus και είμαι μια χαρά με το Windows Security Essentials. Ή έτσι μου φαίνεται…; Χμμμ…

Source:

The dark satanic rumour mill has manufactured a hellish yarn which claims that Microsoft’s Steve “Sounds of Silence” Ballmer is about to buy Symantec. Shares in the security outfit rocketed yesterday on the back of news that Steve was about to open his vast pocket book and write a cheque.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.