Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Wii Remote Plus

Tags:

Στην αρχή ήταν το Wii Remote. Αλλά, τελικά, δεν ήταν και τόσο καλό. Μετά, προστέθηκε το MotionPlus. Αλλά και τα δυο μαζί, τελικά, δεν ήταν και τόσο καλά. Τώρα, ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, επιβεβαίωσε πως και “η δική του εταιρεία” θα παρουσιάσει αυτό που εδώ και καιρό πουλάνε ανεξάρτητες από αυτήν εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ για το Wii: μια νέα έκδοση του Wii Remote που θα συμπεριλαμβάνει το MotionPlus. Να, κάτι τέτοιο:

Χαρείτε, οπαδοί της Nintendo! Θα δίνεται απολύτως δωρεάν σε όποιον είχε αγοράσει το Wii με τα “απλά” χειριστήρια που, τελικά, δεν-έκαναν-ακριβώς-ό,τι-σας-είχε-υποσχεθεί-η-μεγάλη-παιχνιδοεταιρεία, καθώς και σε όσους είχαν αγοράσει το MotionPlus και ένιωθαν πως “το άβολο χειριστήριο έγινε ακόμη πιο γκουμούτσα με την προσθήκη στο πίσω μέρος του”. Φυσικά αστειεύομαι. Πληρώστεεεε!

Source:

Nintendo president Satoru Iwata confirmed that the company is indeed developing the Wii Remote Plus, integrating Wii MotionPlus into a much handier all-in-one design. No release details, but FlingSmash hits Japan on November 18 and the device has been spotted as a pack-in with the game Stateside.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.