“Γεύση από Google” στο iPad

Tags:

Και μετά από λίγο παιδεματάκι, ο Hexxeh, ο ίδιος άνθρωπος που διαθέτει καθημερινές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Chromium της Google “πακεταρισμένες και έτοιμες προς χρήση” από… κοινούς θνητούς όπως εμείς, αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως κατάφερε να το τρέξει στο… iPad!

Mε άλλα λόγια, όσοι υποστήριζαν μέχρι σήμερα πως “τα ανταγωνιστικά (του iPad) tablets με Android είναι πιο ευέλικτα”, τώρα μπορούν να… φάνε το καπέλο τους, αφού το iPad μπορεί να τρέξει το παραπλήσιο-με-το-Android Chromium (που, μάλιστα, φήμες θέλουν κάποια στιγμή στο μέλλον να αντικαθιστά πλήρως το Android ως “μικρό λειτουργικό σύστημα” της Google).

Από την άλλη, βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το όλο πείραμα είναι απλά… πείραμα, και όχι κάτι πραγματικά χρήσιμο: αν είναι να αγοράσεις iPad για να… του βάλεις Chromium, γιατί να μην πάρεις εξαρχής ένα tablet με Chromium, που δεν θα συνοδεύεται και από την… “προνομιακή τιμή” που συνηθίζει να “κολλάει” η Apple

Source:

What is this madness we see before us? Hexxeh, he who provides your nightly Chromium builds, has dropped a small but perfectly formed bombshell by revealing that he’s managed to install Google’s nascent OS onto Apple’s hotcake of a tablet, the iPad.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.