Πρόγραμμα σχεδίασης 3d … για “πρωτάκια”!

Ο δημιουργός των γνωστών σχεδιαστικών 3d προγραμμάτων, AutoCAD και 3ds Studio Max, έφτιαξε και ένα πιο φιλικό για κάθε χρήστη.

Στο Autodesk Homestyler μπορείτε να σχεδιάσετε το γραφείο σας χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση ανάλογων προγραμμάτων (μέχρι και εγώ τα κατάφερα!). Μπορείτε να δημιουργήσετε από την αρχή την κάτοψη του δωματίου σας προσθέτοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και στην συνέχεια να τοποθετήσετε τα έπιπλα. Το πρόγραμμα διαθέτει μεγάλη ποικιλία έτοιμων αντικειμένων έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτά που αντιστοιχούν στα δικά σας ή σε αυτά που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Ο τρόπος είναι ο πλέον συνηθισμένος και απλός: drag ‘n’ drop. Από τις κατηγορίες που βλέπετε δεξιά επιλέγετε την ανάλογη (πχ γραφείο), έτσι ώστε να σας παρουσιάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές (γραφεία σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα). Διαλέγετε με τον κέρσορα αυτό που επιθυμείτε και το τοποθετείτε στο κατάλληλο σημείο. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία για όλα τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα που θέλετε να υπάρχουν στον χώρο σας. Μόλις το δωμάτιο είναι έτοιμο μπορείτε να εκτυπώσετε την δισδιάστατη ή την τρισδιάστατη απεικόνιση και να συμβουλευτείτε τον υπάλληλο του καταστήματος από όπου θα αγοράσετε τα έπιπλα σας.

Καλή επιτυχία!

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!
 • Dimaspros

  auto den mporeis na to kaneis kai me to sims?

 • Anonymous

  1: Το sims δεν είναι παιχνίδι;
  2: Το πρόγραμμα που προτείνω είναι δωρεάν.
  3: Με το Autodesk Homestyler έχεις ακρίβεια στις διαστάσεις του χώρου και των επίπλων.

 • Anonymous

  Άλλο απίθανο και τούτο! Πού τα βρίσκεις αυτά τα προγράμματα; Αχ, είδες είναι αυτό το “woman’s touch” που λείπει από τη ζωή ενός άντρα! Εμείς τα βούρλα (=άντρες), μόνο benchmarks και hacked firmware ξέρουμε, όχι πρακτικές εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας εύκολη!

 • Anonymous

  Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Δέχομαι τον χαρακτηρισμό για τους άντρες (εσύ το είπες) και συμπεραίνω δια της ατόπου απαγωγής ότι οι γυναίκες είμαστε έξυπνες!

 • Salvation

  Πως μπορώ να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου;