Οργανωθείτε γιατί χανόμαστε!

Η οργάνωση του γραφείου σας δεν πρέπει να σταματάει εκεί που… φτάνει το μάτι. Για ρίξτε μια ματιά πίσω από το γραφείο. Ναι, ναι εκεί που γίνεται ο πόλεμος των καλωδίων! Μην πανικοβάλεστε! Θέλει λίγο από τον χρόνο σας και έναν πολύτιμο βοηθό: τον διαχειριστή καλωδίων (όχι αυτόν της πολυκατοικίας δεν θα βοηθήσει!).

Ο διαχειριστής καλωδίων είναι ένας πλαστικός εύκαμπτος σωλήνας που ομαδοποιεί τα καλώδια του υπολογιστή σας και βοηθάει στην εμφάνιση του χώρου (το γραφείο σας δεν θα θυμίζει πια αποθήκη καλωδίων) και στον εύκολο καθαρισμό του. Το συγκεκριμένο μοντέλο που σας προτείνουμε έχει μήκος 2,5 μέτρα, προστατεύει τα καλώδια και αποτρέπει την υπερθέρμανση καθώς έχει ανοίγματα που επιτρέπουν τον καλύτερο εξαερισμό.

Info

Για μεγαλύτερη ποικιλία δείτε εδώ.

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!
  • Anonymous

    Πόσο θέλω ένα τέτοιο, δεν μπορείς να φανταστείς τι χάος επικρατεί στο γραφείο μου! Και το κακό είναι ότι τα μηχανήματά μου είναι στο σαλόνι/καθιστικό και το γραφείο κοιτάει προς τα έξω, οπότε η ματιά του ατυχή επισκέπτη πέφτει στο σπαγγέτι των καλωδίων με το που μπαίνει μέσα!

  • Anonymous

    Καλά μην κάνεις έτσι! Θα σου πάρω ένα στην γιορτή σου (αρκεί να πείσεις και τον δικό μου να βάλει καμιά δεκαριά, γιατί ένα δεν φτάνει!).