Οι designers εμπνέονται από το iPhone!

To iPhone και το iPad είναι δύο gadgets που έχουν πολλά μειονεκτήματα … έχουν όμως και  ένα βασικό πλεονέκτημα: τον μίνιμαλ σχεδιασμό τους!

Από αυτό εμπνεύστηκαν οι παρακάτω σχεδιαστές, οι οποίοι δημιούργησαν πραγματικά πρωτότυπα και ιδιαίτερα αξεσουάρ για το iPhone ή αντικείμενα τα οποία “θυμίζουν” το iPhone.

Απολαύστε τα!

Η κυκλοφορία του iPad έδωσε το έναυσμα στον συγκεκριμένο σχεδιαστή να παρουσιάσει μία ιδιαιτέρως εμπνευσμένη χρήση του συγκεκριμένου gadget: δημιούργησε ένα ξύλινο "κουτί", που θυμίζει τηλεόραση του '80, τοποθέτησε μέσα το iPad και ... ιδού!

Για τους geeks που τα θέλουν όλα και τα έχουν όλα η λύση είναι μία: βάση για να φορτίζουν ταυτόχρονα το iPhone και το iPad, λύνοντας έτσι το πρόβλημα στην στιγμή!

Από την άλλη, αν είστε geek αλλά σας έχει “χτυπήσει” η οικονομική κρίση μπορείτε να αγοράσετε αυτό το μαξιλάρι (προσομοίωση του iPhone) και να ονειρευτείτε ότι θα σας φέρει το πραγματικό ο Αη Βασίλης (ποιος;)!

“Αγάπη μου! Κόψε την σαλάτα!” Αυτή η ατάκα δεν θα είχε ποτέ θετική απάντηση εκτός εάν το ξύλο κοπής είχε το αγαπημένο σου σχήμα, οπότε και εσύ θα έκανες την θυσία να μπεις στην κουζίνα, η οποία (για δες!) δεν χρησιμεύει μόνο για να “φιλοξενεί” το ψυγείο με τις μπύρες!

Info

Τις ιδέες αυτές τις “κλέψαμε” από ένα site διακόσμησης που λατρεύουμε: freshome.com.

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!