Εκπληκτικό έπιπλο οργάνωσης για παιχνιδοκονσόλες

Level Up Wii Aperture, PlayStation Alloy, XBOX Zig-Zag and Wii Trideca Video Gaming Gear Storage Tower

Η αμερικάνικη εταιρεία Level Up ανακοίνωσε μερικές τρομερά cool βάσεις “πύργους” για να τακτοποιήσετε τoν προσωπικό σας gaming κόσμο: οι απίθανες αυτές βάσεις έχουν θήκη για την κονσόλα, τα παιχνίδια, τους controllers, αλλά και κρεμάστρα για την κιθάρα του Guitar Hero ή Rock Band! Κυκλοφορούν τα μοντέλα Alloy για τα PlayStation, Zig-Zag για XBOX 360, Aperture και Trideca για Wii. Κάθε βάση είναι βαμμένη σε μαύρο ή ασημένιο με σχέδια στα χρώματα κάθε κονσόλας για να ταιριάζει καλύτερα με αυτήν. Δεν ξέρω πότε, κι αν, θα έρθει Ελλάδα, αλλά είναι διαθέσιμη μέσω Amazon, οπότε υπάρχει ελπίδα. Είδα ότι για παράδειγμα η βάση για το Xbox 360 κοστίζει 130 δολάρια. Εγώ πάντως τις θέλω όλες… ΤΩΡΑ!!

Source:

Level Up announced four officially licensed all-in-one gaming storage solutions, including the Alloy for PlayStation, Zig-Zag for XBOX 360, Aperture for Wii, and Trideca for Wii. These sleek and compact towers are designed for users to store gaming gears such as consoles, controllers, and games.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.