Αγοράζοντας υπολογιστή “All-In-One”

b2s-nettop

Μετά από έντονες παρακλήσεις των εκατομμυρίων (…) νεαρών φίλων μαθητριών και μαθητών που κρέμονται από τα χείλη μας, σε ένα ιδιότυπο πνευματικό bungie-jumping , αναζητώντας την αλήθεια και τη σοφία που βρίσκεται πίσω από τα βαθυστόχαστα λόγια μας, οι γκουρού (για να μη πω κουρού!) του unregistered.gr, σου αποκαλύπτουν την εναλλακτική πρόταση στο χώρο των PCs, τα συστήματα All-In-One στα οποία computer και οθόνη είναι ενωμένα (wow)!

Φίλε μαθητή και μαθήτρια, αναγνωρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμά σου στη ρέκλα και το ξασάλωμα, αλλά υπάρχουν και τα όριά τους! Εντάξει, ταξίδεψες, έπαιξες, μέθυσες, χόρεψες, πήδηξες (σελίδες στο τελευταίο κόμικ για να δεις το τέλος γρήγορα), αλλά τώρα…
Τώρα ήρθε η ώρα ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ! Τρελά ξενύχτια παρέα με την Άλγεβρα, χορός και ξεφάντωμα με τη Γεωμετρία, ποτάκια στο Γκάζι με την Ιστορία και το κυριότερο, συναρπαστικές αναζητήσεις στη χώρα της Πληροφορικής, παρέα με το καινούριο, άπαιχτο PC!
Δυστυχώς φίλε μαθητή και μαθήτρια, οι καιροί είναι ζόρικοι και το ταμείον είναι μείον. Έτσι, πρέπει να κοιτάξουμε πως θα αποκτήσουμε ένα καλό PC με πλήρη εξοπλισμό και με λίγα φράγκα. Γίνεται αυτό όμως; Χμμ, έτσι κι έτσι. Η απάντηση βρίσκεται στα ολοκληρωμένα All-In-One PCs (όλα σε ένα), όπου περιέχεται η κεντρική πλακέτα – το motherboard μέσα στο σώμα της οθόνης. Δεν υπάρχει εδώ το κλασσικό «κουτί» των κανονικών PCs. Αυτά τα συστηματάκια, είναι βολικά, πολύ όμορφα και πιάνουν ελάχιστο χώρο πάνω στο γραφείο, ενώ στο πάτωμα δε χρειάζεται να έχεις το «μπόγο» case, που μανουριάζει η μάνα για να σφουγγαρίσει και να σκουπίσει (λυπήσου τη μωρέ κι αυτή τη φουκαριάρα!).
Αναλυτικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Είναι κομψά και όμορφα συστηματάκια.
 • Κυκλοφορούν σε διάφορες τιμές που κυμαίνονται περίπου από 400-1000 ευρώ.
 • Μερικά από αυτά έχουν οθόνη αφής, για να τα χειρίζεσαι χωρίς ποντίκι, απλώς δείχνοντας.
 • Είναι πολύ ήσυχα και δεν σε ενοχλούν με θορυβώδεις ανεμιστήρες.
 • Καταναλώνουν λίγο ρεύμα γιατί βασίζονται, συνήθως, σε εξαρτήματα από laptop.
 • Απλοποιούν τις καλωδιώσεις, καθώς απαιτούν μόνο ένα καλώδιο ρεύματος και δεν χρειάζονται καλώδιο σύνδεσης μεταξύ οθόνης και υπολογιστή.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Σε περιορίζουν σε μια οθόνη και δεν μπορείς να διαλέξεις αυτή που θέλεις.
 • Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι χαμηλής απόδοσης, τουλάχιστον για τις «βαριές» εφαρμογές.
 • Δεν έχουν κάρτες επέκτασης κι έτσι περιορίζεσαι στις αναβαθμίσεις σου.
 • Είναι πρακτικά αδύνατον να αλλάξεις επεξεργαστή και η «κάρτα» γραφικών είναι οτυσιαστικά ένα ενσωματωμένο τσιπάκι στο motherboard.
 • Δύσκολη είναι επίσης η πρόσβαση στο εσωτερικό για αλλαγή/αναβάθμιση μνήμης.
 • Δεν υπάρχει θέση για επιπλέον εσωτερικό δίσκο, κι έτσι πρέπει να συνδέσεις εξωτερικά drives σε μια θύρα USB.

Τα πολύ φτηνά συστήματα
Η τιμή είναι αποφασιστικός παράγοντας στην κατηγοριοποίηση των All-In-One PCs: τα φτηνά συστήματα μέχρι 400 περίπου ευρώ κάνουν μόνο για βασικές εφαρμογές. Όταν μιλάμε για «βασικές», δεν ενοούμε ότι δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, ίσα-ίσα που για τις σχολικές σου εργασίες, το σερφάρισμα στο Internet, το mail, την επικοινωνία σου με Skype, Facebook, κι άλλα προγράμματα chat, ανταλλαγής μυνημάτων, αρχείων και εικόνων (Picasa, Flickr κλπ), δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς άνετα να βλέπεις βιντεάκια στο YouTube, να παίζεις παιχνιδάκια flash κλπ.
Όμως, έχε υπόψη σου, ότι αυτά τα φτηνά All-In-One, «φοράνε» συνήθως κάποιον επεξεργαστή τύπου Intel Atom, που δε σηκώνει και πολλά-πολλά. Μην περιμένεις λοιπόν να παίξεις Call Of Duty ή Street Fighter IV, μπορεί καν και να μην ξεκινάνε αυτά τα παιχνίδια, πόσο μάλλον να παίζουν καλά! Επειδή ακριβώς βασίζονται στον επεξεργαστή Atom, τα φτηνά all-in-one λέγονται αλλιώς και Net-tops (αντίστοιχο των Net-books, ωωωωω τρελό, τι λες τώραααα).
Επίσης η μνήμη τους περιορίζεται συνήθως στο 1-2 GB (gigabytes). Αυτό σημαίνει ότι τ θα αργεί η εκκίνηση (boot), τα Windows θα ζορίζονται να τρέξουν πολλές εφαρμογές μαζί, και γενικά θα δοκιμαστεί η υπομονή σου.

Συστήματα της μέσης κατηγορίας
Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα: τα PCs με τιμή μέχρι τα 800-900 ευρώ, έχουν πιο δυνατό επεξεργαστή κατηγορίας Intel Core 2 Duo, και κάρτα γραφικών όχι της Intel (που τα βρίσκει σκούρα σε βαριά γραφικά), αλλά της Nvidia που είναι πολύ πιο δυνατή για παιχνίδι, για να φτιάξεις πιο άνετα το βίντεο από τη βιντεοκάμερά σου, ή ακόμη και να επιδοθείς στο χόμπι του 3D animation.
Μερικά συστήματα (όπως θα δεις ένα παράδειγμα παρακάτω), έχουν οθόνη αφής και μάλιστα multitouch, όπως το iPhone και πολλά Android phones. Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι και πολύ χρήσιμο για «ψαγμένους», αλλά αν έχεις το μικρόβιο του ψώνιου (τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά), μπορείς να πάρεις ένα και να ψαρώνεις τους φίλους σου και τη θεία Αγλαΐα που επιτέλους θα μπορεί κι αυτή στα 70 της να χειριστεί Windows!

High-end συστήματα
Πάνω από τα 1.000 ευρώ θα βρεις ακόμη πιο δυνατά συστήματα με ταχύτερο επεξεργαστή, δυνατότερα γραφικά, μεγαλύτερη μνήμη και σκληρό δίσκο, μεγαλύτερη οθόνη κλπ. Γνώμη μας είναι να μην πας τόσο ψηλά σε λεφτά, δεν αξίζει. Αν είναι να δώσεις τόσα, πάρε καλύτερα ένα κανονικό PC, πολύ πιο δυνατό και απείρως πιο αναβαθμίσιμο. Γενικά:

ΤΑ ALL-IN-ONE PCs ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΗΜΑ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ KAI ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ LAPTOP, ΕΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ DESKTOP ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Εξαίρεση εδώ αποτελούν τα iMac: αν θέλεις οπωσδήποτε ένα δυνατό “desktop” Mac, δεν υπάρχει άλλη λύση. Ναι, είναι ακριβά συστήματα, δύσκολα επεκτείνονται και αναβαθμίζεται ουσιαστικά μόνο η μνήμη τους, αλλά δεν έχεις άλλα περιθώρια επιλογής, αν θέλεις να χρησιμοποιείς Mac OS και όχι Windows. Έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής μιας και είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο και γυαλί και είναι εγγυημένα από αυτήν την άποψη.

Τα iMac λοιπόν, βασίζονται σε καλούς επεξεργαστές της Intel, αρκετά δυνατά γραφικά Nvidia και οι οθόνες τους είναι υψηλής ποιότητας. Και πάλι, με ένα κανονικό PC παραπλήσιας τιμής, θα πάρετε πολύ πιο δυνατό hardware, αλλά το “μυστικό” των Mac βρίσκεται στο λειτουγικό τους σύστημα, το Mac OS, που γενικά παίζει καλύτερα από τα Windows, είναι πιο απλό και λογικό για τον αρχάριο χρήστη στην εκμάθηση και συνοδεύεται από πολλές χρήσιμες εφαρμογές που θα σας καλύψουν πλήρως για το πρώτο διάστημα. Αν θέλεις, τίποτε δε σε εμποδίζει να τους βάλεις και Windows 7 (τρέχουν κανονικότατα σαν PCs), αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά (στα άλλα PCs έρχεται προεγκατεστημένο όταν το αγοράζεις).

Info

Μερικές αξιόλογες προτάσεις σε All-In-One PCs

Παρακάτω, φίλε μαθητή και μαθήτρια, έχουμε διαλέξει για σένα, μερικά αντιπροσωπευτικά All-In-One PCs, να δεις τι παίζει και να αποφασίσεις, αν αξίζει ή όχι. Για κάθε ένα αφήνουμε να μιλήσει ο ίδιος ο πωλητής, για να σου περιγράψει ο ίδιος γιατί θα πρέπει να σκάσεις τα ωραία σου λεφτουδάκια και να διαλέξεις το δικό του συστηματάκι και όχι του ανταγωνιστή του.

ASUS Eee Top ET2203T: Το Asus EeeTop ET2203T διαθέτει οθόνη αφής 22 ιντσών με ανάλυση Full HD 1920×1080 και βασίζεται στην κάρτα γραφικών ATI Radeon 4570, η οποία συνδυάζεται με τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T6600. Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, η κεντρική μονάδα διαθέτει γυαλιστερές επιφάνειες για όσους δίνουν σημασία στην εμφάνιση, ενώ στην επάνω πλευρά είναι ενσωματωμένη και μια web camera 1,0MPixel. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα καλής ποιότητας πληκτρολόγιο και οπτικό ποντίκι. Ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2,2GHz και συνοδεύεται από 4GB μνήμης. Ο σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα 500GB και το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ένα slot-in BD-ROM για την αναπαραγωγή Blu-ray ταινιών. Το Asus EeeTop ET2203T διαθέτει θύρες USB, ενσύρματο gigabit ethernet καθώς και ασύρματο Wi-Fi 802.11 b/g/n.

ASUS Eee Top ET2203T - Core 2 Duo T6600 2.2 GHz - 21.6" TFT

ASUS Eee Top ET2203T

Apple iMac 27”: Ο νέος “όλα σε ένα” iMac είναι ένας επιτραπέζιος υπολογιστής που θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πάντα εύκολα, ταχύτατα, απλά και πάνω από όλα με μοναδικό στυλ!
Ενσωματωμένη οθόνη 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 pixels και αναλογία 16:9. Το ολοκαίνουργιο IPS panel τεχνολογίας LED διαθέτει γωνία θέασης 178° οριζόντια & κάθετα και φωτεινότητα 375 cd/m²!
Ταχύτατος επεξεργαστής Intel Core 2 Duo 3.06GHz με 3ΜΒ μοιραζόμενη L2 cache. Άφθονη μνήμη RAM 4GB (δύο 2GB SO-DMM) DDR3 SDRAM (1066MHz), διαθέτει 4 υποδοχές SO-SDIMM για επέκταση έως 16GB! Τεράστιος σκληρός δίσκος 1 ΤΒ Serial ATA 7200 rpm για την αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων. Επεξεργαστής γραφικών Radeon HD 4670. Έξοδος Mini DisplayPort με υποστήριξη για DVI, dual-link DVI, και συνδέσεις VGA video διαμέσου adapter που πωλείται ξεχωριστά. Ενσωματωμένα στέρεο ηχεία με δύο εσωτερικούς 17-watt ψηφιακούς ενισχυτές για εξαιρετικά δυνατό και καθαρό ηχητικό αποτέλεσμα!
Ενσωματωμένο AirPort Extreme Wi-Fi για ασύρματη δικτύωση (με βάση το πρότυπο ΙΕΕΕ 802.11n), είναι συμβατό και με το πρότυπο ΙΕΕΕ 802.11a/b/g. Ενσωματωμένο Bluetooth 2.1 + EDR ! Ο νέος iMac συμβαδίζει με τις απαιτήσεις Energy Star και EPEAT 5.0, δε διαθέτει πολλές επιβλαβείς τοξίνες και είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ανακυκλώσιμα υλικά.
Διατίθεται απο την επίσημη αντιπροσωπία με ενσύρματο πληκτρολόγιο και το Magic Mouse.

Apple iMac Core 2 Duo 3.06 GHz - 27" TFT - MB952GR/A

Apple iMac 27''

Lenovo IdeaCentre A600: Το νέο LENOVO ALL-IN-ONE A600 IDEACENTRE είναι επιτέλους εδώ. Όλη η δύναμη που χρειάζεστε βρίσκετε σε αυτόν τον λεπτό υπολογιστή. Απαλλαγείτε από το άγχος των καλωδίων και εκτοξεύστε τη λειτουργικότητα σας στα ύψη! Η μοναδική 21,5 “Full HD οθόνη του θα σας εκπλήξει με τον τρόπο που αποδίδει τα χρώματα και το γεγονός ότι είναι Widescreen σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με τη μέγιστη λειτουργικότητα τις εφαρμογές σας. Ο επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T4300 σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών της Intel X4500HD υπόσχονται υψηλές επιδόσεις.

 • Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T4300 (1M Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB).
 • Μνήμη: 2GB (1GBx2) / DDR3 800MHz.
 • Σκληρός δίσκος: 320GB.
 • Οπτικός Δίσκος: Slot-loading ODD Rambo DVDRW.
 • Κάμερα: 1,3.εκατ.
 • Κάρτα γραφικών: Intel X4500HD.
 • Οθόνη: 21,5 “Full HD φορμά 16:9 (1920×1080).
 • Ήχος: 2.1 Channel HD (2x3W + 1x5W Subwoofer), Dolby Home Theater.
 • Επικοινωνίες: 802.11g Wi-Fi.
 • Συνδεσιμότητα: 6-in-1 Card Reader, 1x1394a FireWire, 6xUSB 2,0.
 • Λοιπά χαρακτηριστικά: Ενσύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι.
 • Βάρος: 13.3kg.
 • Διαστάσεις: 520 χιλιοστά (Π) x 460,5 χιλιοστά (h) x 28 ~ 156 χιλιοστά (δ).
 • Επέκταση: 2xmini PCI Slot.
 • LENOVO ALL-IN-ONE A600 IDEACENTRE

  Lenovo IdeaCentre A600

  HP Compaq Seine: Ο Compaq 100eu είναι ένας οικονομικός υπολογιστής All-in-One που παρέχει ισορροπημένη απόδοση παρά το μικρό του μέγεθος. Περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Atom D410, 1GB μνήμης DDR2, σκληρό δίσκο SATA 160 GB και εγκατεστημένα Windows XP Home, ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή άμεσα και να ξεκινήσετε να εργάζεστε.

  Με όμορφο και μοντέρνο σχέδιο, ο Compaq 100eu All-in-One έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόδοση και σας παρέχει ένα ενιαίο σύστημα υπολογιστή και οθόνης σε οικονομική τιμή. Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 20″ με ηχεία, γεγονός που σας απαλλάσσει από τα καλώδια και την ακαταστασία των περιφερειακών συσκευών. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και οθονών που απαιτούν δύο τροφοδοτικά, ο υπολογιστής 100eu διαθέτει μία ενιαία τροφοδοσία – καταναλώνοντας τη μισή ηλεκτρική ενέργεια και μειώνοντας τα έξοδα λειτουργίας.

  • Συνδεθείτε γρήγορα και μεταφέρετε πληροφορίες με το ενσωματωμένο 6-σε-1 card reader και πέντε θύρες USB 2.0.
  • Μία λεπτή μονάδα DVD-RW σας επιτρέπει να δείτε τα multimedia αρχεία σας ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.
  HP Compaq Seine

  HP Compaq Seine

  HP Reine: Με κομψή, λεπτή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο και εύκολη εγκατάσταση, ο HP All-in-One 200-5110gr είναι ένας πραγματικά σύγχρονος υπολογιστής. Όλα τα εξαρτήματα περιλαμβάνονται στην οθόνη ώστε να μην χρειάζεται tower. Έτσι εσείς έχετε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, από ασύρματη δικτύωση έως το κορυφαίο λογισμικό, χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων – το μοναδικό καλώδιο που πρέπει να συνδέσετε είναι το καλώδιο τροφοδοσίας!

  Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες σε HD: Τώρα μπορείτε να απολαύσετε DVD και ταινίες στον υπολογιστή σας, σε εντυπωσιακά υψηλή ευκρίνεια και απόλυτη άνεση θέασης. Ο HP 200-5110gr περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη Full HD 21,5″ (54,61 cm) με δυνατότητα κλίσης 30 μοιρών και περιστροφής από τη μία πλευρά στην άλλη.

  Απολαύστε κορυφαία ψυχαγωγία: Ζήστε σε έναν κόσμο πλούσιων ψηφιακών πολυμέσων με το λογισμικό HP MediaSmart: εξασφαλίστε εύκολη πρόσβαση στη μουσική, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αγαπάτε. Επίσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενσωματωμένη web κάμερα με μικρόφωνο για βιντεοσυνομιλίες με φίλους και συγγενείς.

  Multimedia απόδοση: Το HP All-in-One 200-5110gr δεν είναι απλά όμορφο εξωτερικά. Στο εσωτερικό του περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Ιntel Pentium E5400, 2GB μνήμης και σκληρό δίσκο 500GB για απόδοση που ικανοποιεί στις περισσότερες εφαρμογές. Το ασύρματο οπτικό ποντίκι και πληκτρολόγιο και η δυνατότητα σύνδεσης Gigabit LAN και WiFi N ολοκληρώνουν το σύνολο.

  • Kομψό φινίρισμα σε piano black και σε χρώμιο που προσδίδει μοναδικό στυλ στον χώρο σας.
  • Μονάδα DVD Ram Double layer με υποστήριξη LightScribe, για την εύκολη δημιουργία των προσωπικών σας δίσκων CD και DVD αλλά και την προβολή των ταινιών και των αρχείων σας.
  • 7 θύρες USB 2.0 (2 στο πλάι).
  • Μπροστινή θύρα ακουστικών / μικροφώνου, θύρα εξόδου ήχου πίσω
  • Συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης 6-σε-1
  • Με αυθεντικά Windows 7 Home Premium 64-bit για κορυφαία ψηφιακή ψυχαγωγία και προηγμένες λειτουργίες.
  HP Rhine 200-5110gr

  HP Rhine

  HP TouchSmart: είναι ένας εντυπωσιακός υπολογιστής ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 20 ιντσών. Χάρη στον πρακτικό “all-in-one” σχεδιασμό του και στο ευέλικτο σχήμα που χωράει παντού μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο καθιστικό σας για όλη την οικογένεια ή…να τον κρατήσετε αποκλειστικά για εσάς στο σπίτι ή στο γραφείο.

  Διασκέδαση με ένα άγγιγμα: Με το νέο προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας και τα διαδραστικά εικονίδια του λογισμικού HP TouchSmart 3.0, έχετε πρόσβαση στη συλλογή των αρχείων σας, στις αγαπημένες σελίδες στο internet ή στα e-mail σας εύκολα και διασκεδαστικά. Επιπλέον, με τη βελτιωμένη τεχνολογία πολλαπλής αφής, οι κινήσεις πολλών δακτύλων όπως το τσίμπημα και η περιστροφή είναι πιο φυσικές από ποτέ.

  Εκπληκτικές προβολές με οθόνη 16:9: Δείτε ολόκληρη την εικόνα. Η οθόνη 20″ (50,8 εκ.) με ανάλυση 1600×900 του HP TouchSmart PC περιορίζει τις μαύρες γραμμές πάνω και κάτω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, έξυπνα ενσωματωμένη πάνω στην οθόνη βρίσκεται μία κάμερα web. Τραβήξτε φωτογραφίες & βίντεο ή επικοινωνήστε online με την οικογένεια και τους φίλους.

  Multimedia απόδοση: Το HP TouchSmart PC δεν είναι απλά όμορφο εξωτερικά. Στο εσωτερικό του περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή AMD τεχνολογίας διπλού πυρήνα και κάρτα γραφικών ΑΤΙ 256ΜΒ για απόδοση που ικανοποιεί στις περισσότερες εφαρμογές. Το παρεχόμενο πληκτρολόγιο και οπτικό ποντίκι και η δυνατότητα σύνδεσης Gigabit LAN και WiFi N ολοκληρώνουν το σύνολο.

  Ενσωματωμένο οπτικό μέσο DVD: Το TouchSmart PC περιλαμβάνει επιπλέον μονάδα DVD Ram Double layer με σχισμή φόρτωσης, για την εύκολη δημιουργία των προσωπικών σας δίσκων CD και DVD αλλά και την προβολή των ταινιών και των αρχείων σας.

  • 5 θύρες USB 2.0 (2 στο πλάι).
  • Ήχος υψηλής πιστότητας 5.1 (μέσω ψηφιακής εξόδου).
  • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής απόδοσης.
  • Ενσωματωμένη κάμερα web VGA με ενσωματωμένο μικρόφωνο.
  • Συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης 6-σε-1
  • Με Αγγλικά Windows 7 Home Premium 64-bit.
  HP Touchsmart 300-1115gr

  HP TouchSmart

  Εδώ αγαπητέ φίλε μαθητή και φίλη μαθήτρια, ολοκληρώνεται η σύντομη αναφορά μας στα All-in-One PCs. Καλύψαμε τα απολύτως απαραίτητα για να μη σε πρήζουμε, έχεις που έχεις τις ζωχάδες σου που ανοίγει το σχολείο και τελειώνουν οι διακοπούλες σου, μη σε φορτώνουμε με άλλες αηδίες. Αν θέλεις άλλες συμβουλές, πιο συγκεκριμένες, πιο ειδικές, πιο στοχευμένες βρε παιδάκι μου, σχολίασε, πρότεινε, επικοινώνησε μαζί μας και θα σε περιποιηθούμε κι εσένα!


  Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.