7 στους 10 hardcore gamers “ενδιαφέρεται” για το 3D

hardcore-gamer
Μια έρευνα που έγινε πάνω στις προτιμήσεις των παικτών videogames, έδειξε ότι το 71% από αυτούς ενδιαφέρονται για το 3D. Είναι όμως τα πράγματα τόσο ευνοϊκά για την τεχνολογία 3D, όσο δείχνει αυτό το συντριπτικό νούμερο;
Κατά τη γνώμη μου, όχι! Το ότι 7 στους 10 hardcore gamers δηλώνει ότι δεν βρίσκει άσχημη την ιδέα ενός 3D συστήματος για να παίζει τα αγαπημένα του games, δε σημαίνει ότι είναι αποφασισμένοι κιόλας να τρέξουν και να αγοράσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό! Ήδη πολύ κόσμος, όπως άλλωστε κι εγώ, και πιστεύω και πολλοί από ‘σας, έχετε ήδη μια αξιόλογη βάση hardware, μια HD οθόνη ή τηλεόραση και, όσο κι αν σας φαίνεται εντυπωσιακό το 3D stereo gaming, δεν βρίσκετε και τόσο ελκυστική την ιδέα να “σκάσετε” 2 χιλιάρικα για μια καινούρια τηλεόραση, άλλα 150 για γυαλιά και να πέσετε με τα μούτρα στο παιχνίδι, έχοντας παράλληλα το άγχος, πότε θα αρχίσει να σας πιάνουν ζαλάδες και ημικρανίες! Εκείνο που προσωπικά με ενδιαφέρει μέχρι στιγμής είναι να κάνω μια τακτική αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου.
Όσο για το 3D gaming, νομίζω ότι το πραγματικό “μπαμ” θα γίνει με τις πρώτες stereo vision TVs που ΔΕΝ θα απαιτούν ειδικά γυαλιά, όπως επίσης και με τις hand-held κονσόλες, όπως το Nintendo 3DS, το οποίο φαίνεται ότι θα κόβει κώλους κάνει τρομερή εντύπωση. (Λίγη αυτολογοκρισία δε βλάπτει, χαχα!).
Αν θέλετε πραγματικά να γουστάρετε και έχετε 500-600 ευρώ τουλάχιστον να επενδύσετε, πάρτε έναν video projector και απολαύστε επικές στιγμές σε επιφάνεια 100 ιντσών!

Source:

But perhaps the most noteworthy finding was this one: “42% of respondents cited interest in playing video games in 3D, with seven-out-of-ten (71%) hardcore or regular gamers interested in 3D video games.”

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.