Το “Warcraft” του Michael Jackson (χωρίς τα Orcs. Και τη φαντασία.)

Παίρνουμε ολίγη από τυπικό MMO, τύπου Warcraft, Guild Wars, οτιδήποτε. Κρατάμε το “κοινωνικό στοιχείο”, την επικοινωνία ανάμεσα σε παίκτες, αλλά αφαιρούμε οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον – τέρατα, μάχες, quests… ξέρετε. Και αντικαθιστούμε τις πόλεις του κόσμου με άλλες, εμπνευσμένες από τα… τραγούδια του Michael Jackson. Ε, και με την ευκαιρία, χώνουμε μέσα και τραγουδάκια του, αφίσες, εξώφυλλα δίσκων, οτιδήποτε θα μπορούσε “να μας φέρει φράγκα” από το ξεζούμισμα των φανατικών οπαδών του αποθανόντα star. Τι μας μένει; ΑΑααυτό:

…το οποίο λέγεται Planet Michael και προβάλλεται από τη δημιουργό του, SEE Virtual Worlds ως “μια τεράστια κοινωνική εμπειρία gaming” (“a massive social gaming experience”). Ο τίτλος είναι βασισμένος στη μουσική και τη ζωή του Michael Jackson και θα αποτελέσει τμήμα του μεγαλύτερου MMO Entropia Universe, που η SEE ετοιμάζει με βάση την CryEngine2.

ΔΥΟ παιχνίδια με το Μιχαλάκη, κατόπιν του θανάτου του, και μάλιστα το ένα MMO;!; Αυτό δεν είναι ανακοίνωση, είναι Thriller! Billy Jeeeean! Ωρέ Billy Jean, που’ σαι να τους θαυμάσεις, καλιέ;

Source:

Planet Michael is described by SEE as “a massive social gaming experience” with “collaborative in-game activities,” set in “an immersive virtual space themed after iconic visuals drawn from Michael’s music, his life and the global issues that concerned him.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.