Το Valkyria Chronicles 3 έρχεται στο PSP

Tags: , , , ,

Στην αρχή, ήταν το Valkyria Chronicles, ένα εκπληκτικό υβρίδιο RPG, RTS και, εν μέρει, 3rd person action, που κατάφερε να πορώσει για τα καλά τους κατόχους PS3. Μετά, ήρθε το Valkyria Chronicles 2 -που δεν έχει και πολύ καιρό από όταν το πρωτοείδαμε- αποκλειστικά για το PSP. Και ενώ όλος ο κόσμος μάντευε πως σύντομα θα ανακοινωθεί το Valkyria Chronicles 3 για το PS3, τσούπ, να η έκπληξη: ναι μεν ανακοινώθηκε, αλλά… είναι και αυτό για το PSP!

Το σενάριο του Valkyria Chronicles 3 εξελίσσεται στην ίδια χρονική περίοδο με αυτή του πρώτου τίτλου, αλλά οι χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά, η ιστορία του θα εξελίσσεται παράλληλα με αυτή του πρώτου τίτλου.

Source:

In what has become one of our favorite annual traditions, Japanese mag Famitsu has already begun unfurling announcements intended for the Tokyo Game Show, which kicks off this Thursday, September 16. Sega already revealed Valkyria Chronicles 3 (inadvertently), and Famitsu has confirmed it as a retail and downloadable PSP game set to debut in Japan on January 27, 2011.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.