Νέο trailer για το Deus Ex 3 από το TGS

ΔΕΝ υπάρχει παιχνίδι που να με έχει αγχώσει τόσο όσο το Deus Ex 3, για το οποίο όποτε μαθαίνω κάτι νέο με λούζει κρύος ιδρώτας. Είναι κάτι… κάτι σαν στερητικό σύνδρομο, βρε παιδί μου, να έχεις παίξει Το Τέλειο Παιχνίδι (μιλάω για το πρώτο Deus Ex) και, από εκεί και έπειτα, να βλέπεις τα άλλα… απλώς “να περνάνε”. Ναι, μάλλον το Deus Ex 3 δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα του πρώτου, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται all-time classic και ένας από τους σημαντικότερους τίτλους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, αλλά… μπορούμε να ονειρευόμαστε, σωστά;

Μέχρι να το πιάσουμε στα χεράκια μας, ορίστε ένα νέο trailerάκι, “συστημένο” από το TGS. Μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο, το οποίο ήταν πιο “κινηματογραφικό” και, ομολογουμένως, κομματάκι πιο εντυπωσιακό, αλλά έχει 2-3 νέες σκηνές που προδίδουν κάποια στοιχεία του επερχόμενου τίτλου. Enjoy:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.