Νέο Puzzle Bobble (για το 3DS)… Yeah!

Πάντα λάτρευα το Puzzle Bobble, και έχουμε ρίξει… ομηρικές μάχες με τη Νίτσα προσπαθώντας ο καθένας να “γεμίσει μπαλάκια την οθόνη του άλλου”. Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός νέου sequel, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να μας χαροποιήσει, αφού για άλλη μια φορά προβλέπεται… λυώσιμο! Έλα μου, όμως, που είναι μόνο για το 3DS!

Το πλήρες όνομα του τίτλου θα είναι Tobidasu! Puzzle Bobble 3D και αναμένεται το Φθινόπωρο του 2011. Φαντάζομαι πως θα είναι κομματάααακι δύσκολο να “παίξουμε διπλό” στο ίδιο 3DS, οπότε μας βλέπω να αγοράζουμε ο καθένας το δικό του. Μπορούμε, βέβαια, πάντα να περιοριστούμε και στους κλασσικούς τίτλους. Μπαλάκια τα μεν, μπαλάκια τα δε. Τι παραπάνω θα μπορούσαν να έχουν, τώρα που θα προβάλλονται σε 3D; Άραγε;

Source:

Famitsu has posted some information and screenshots on a new Puzzle Bobble game coming to the 3DS. Under the working title Tobidasu! Puzzle Bobble 3D (which translates roughly to “Jump Out! Puzzle Bobble 3D”), the game is expected to be released in Spring of 2011.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.