Η Sony “σπάει πλάκα” με το Kinect

Το νέο (επισημότατο) site που δημιούργησε η Sony για την προβολή του νέου της gadget για το PS3, των χειριστηρίων με αναγνώριση κίνησης, Move, εμφανώς “σπάει πλάκα” με το… Kinect της Microsoft, παρουσιάζοντας τις… χάρες των πλήκτρων!

Δεν αρκεί το… όνομα του (“Ζήτω! Πλήκτρα!”), αλλά ακόμη και η πρώτη-πρώτη ατάκα που παρουσιάζεται όταν επισκέπτεται κανείς το YayButtons, “This is a button”, δείχνει πόσο στοχευμένη είναι η νέα καμπάνια της Sony εναντίων του Kinect της Microsoft για το Xbox 360 (το οποίο λειτουργεί μόνο με αναγνώριση κίνησης).

Το ωραίο, όμως, είναι πως σε αυτά που λέει έχει ένα κάποιο δίκιο..! Π.χ. σου λέει “κάνε κλικ σε οποιοδήποτε πλήκτρο” και όταν το κάνεις παρουσιάζει ένα… συγχαρητήριο μήνυμα που λέει “Είδες τι έκανες; Το πάτησες!”..! Και συνεχίζει τονίζοντας πως “με τα χειριστήρια… χειρίζεσαι” (!), και για αυτό υπάρχουν! Αλλιώς… αλλιώς “πώς θα στόχευες από απόσταση τον αντίπαλο; Πώς θα χειριζόσουν ένα -εικονικό- όπλο; Θα έκανες τα δάχτυλα σου σε σχήμα όπλου και θα φώναζες `πίου-πίου`; Τι είμαστε, μίμοι;”..!

Το site έχει αρκετή πλάκα και σίγουρα αξίζει μια επισκεψούλα! Εντάξει, εντάξει, είναι διαφημιστικό, προσπαθεί να προβάλλει το Move και να σε πείσει πως “αξίζει να το αγοράσεις” μα… Μα τουλάχιστον το κάνει με χιούμορ και στυλ.

UPDATE:
Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το εκπληκτικό υπο-site του… Ευαίσθητου Πυροσβέστη (!!!) που έρχεται “πακετάκι” με το “Yay Buttons”, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δυναμικό βίντεο που εμπεριέχει… “σπόντες προς το έτερον ήμισυ” (ή τη μαμά, ή τη γιαγιά) για το “τι δωράκι να σας κάνει”… :-P

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.