Η τεχνολογία “Milo” στο Fable III;

Παρότι η Microsoft και η Lionhead Studios έχουν ακυρώσει το project “Milo & Kate”, η τεχνολογία του φαίνεται ότι δε θα πάει χαμένη και θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο Fable III.
Φυσικά όλοι ξέρουμε την επαναστατική τεχνολογία χειρισμού χωρίς controller της Microsoft, το περιβόητο Kinect (που έρχετια το Νοέμβριο). Αν θυμάστε, ένα από τα πρώτα βίντεο που είχαν εμφανιστεί για να διαφημίσουν τη νέα τεχνολογία ήταν το demo ενός παιχνιδιού με ήρωα ένα μικρό παιδάκι, τον Milo, που με τη βοήθεια του Kinect, μπορούσε να επικοινωνήσει με φυσική γλώσσα με το χρήστη, να ακούσει τι του λέει και να απαντήσει κλπ. Το εντυπωσιακό αυτό demo μας έκανε να ανυπομονούμε να δούμε το ολοκληρωμένο game. Δυστυχώς το όλο project ακυρώθηκε και ο “πολύς” Peter Molyneux, που κινεί τα νήματα πίσω του, σίγουρα δε θα αισθάνθηκε πολύ ικανοποιημένος. Φαίνεται όμως ότι είναι αποφασισμένος να μην σκοτώσει τον αγαπημένο του Milo, αλλά να χρησιμοποιήσει την engine του project στο άλλο του αγαπημένο παιχίδι του, το Fable, του οποίου το 3ο μέρος περιμένουμε. Για να δούμε…

Source:

With the news of Lionhead Studios and Microsoft killing the Milo & Kate project, many have wondered what will become of the Milo technology that drew so many comments in early demos of Kinect. According to sources, Lionhead will not be letting the development go to waste; instead, it will incorporate many of the elements into future Fable offerings and perhaps even in Fable III at some point, maybe though a DLC offering.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.