Βρέθηκε το Shiny Ponyta! Ναι! Και όμως! Εμ…

7.995 λεπτά παιχνιδιού (133 ώρες και 15 λεπτά, περίπου 5 1/2 ημέρες) σε τρείς κονσόλες ταυτόχρονα. Ένας φανατικός 15χρονος gamer. Ένα σπάνιο Pokemon… Μια… χαμένη ζωή..!

Ο 15χρονος Abenzio “επιβίωσε” από 25.968 μάχες στην προσπάθεια να εντοπίσει ΕΝΑ Pokemon, ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Pokemon, το οποίο “του είχε κολλήσει να το βρει”. Χρειάστηκε το προαναφερθέν χρονικό διάστημα μέχρι το μοιάζει-με-pony-αλλά-είναι-ponoi-sta-daxtyla Shiny Ponyta που βλέπετε στην εικόνα να κάνει την εμφάνιση του και “να μπει στη συλλογή” του Abenzio.

Όπως λέει και το “σλόγκαν” του Pokemon, “πρέπει να τα πιάσεις όλα”… Εμείς, τι να σχολιάσουμε μετά από αυτό; Και εμείς “παίζουμε φανατικά”, αλλά… ρε παιδί μου… εμ…

Source:

After 25,968 encounters (133 hours and 15 minutes) playing 3 consoles at once, Pokemon #1 Uber Fan Abenzio (age 15) has finally found the elusive Shiny Ponyta.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.