Έρχονται Mortal Kombat και Prince of Persia HD collections στο PS3

Είστε οπαδοί της έντονης δράσης, των “ακροβατικών” μαχών καιι των… παραμυθιών; Ή, ίσως, του άμυαλου σαπακιάσματος, της αιμοδιψούς σφαγής-στα-όρθια-και-με…χιούμορ, της ταπείνωσης όποιου βρεθεί στο διάβα σας; Τότε μάλλον θα χαρείτε ακούγ… διαβάζοντας πως φήμες θέλουν δυο αγαπημένες σειρές παιχνιδιών να κυκλοφορούν με τη μορφή “ανανεωμένων συλλογών” στο PS3, με βελτιωμένα γραφικά και ήχο: τα τρία πρώτα Μortal Kombat και η αρχική τριλογία των Sands of Time tων Prince of Persia.

Και οι δύο συλλογές (λέγεται πως) θα έχουν υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D. Το “πακέτο” Μortal Kombat θα εμπεριέχει τα Mortal Kombat 1,2 και 3, καθώς και ένα demo του επερχόμενου reboot της σειράς που θα δούμε του χρόνου. Η “ομάδα” Prince of Persia θα αποτελείται, όπως είπαμε, από τους πρώτους τίτλους της τριλογίας Sands of Time που “αναβίωσε” τον κλασσικό τίτλο, και συγκεκριμένα τα: Sands of Time, Warrior Within και The Τwo Thrones.

Source:

Two rumored high-definition ports of PlayStation 2 games, bound for the PlayStation 3, look less like rumors today. Supposed box art for Mortal Kombat HD Arcade Kollection and Prince of Persia 3D Trilogy has apparently been outed by retailers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.