Έρχεται Monster Hunter Portable 3rd με… special έκδοση PSP;!

Συνήθως, όταν ένα παιχνίδι “έρχεται πακετάκι” με μια κονσόλα, αυτή, “για το σπέσιαλ της περίπτωσης”, “ντύνεται” με ξεχωριστό “μπογιάτισμα” με τα χρώματα, το λογότυπο, τους χαρακτήρες του τίτλου. Ειδικά για την κυκλοφορία του Monster Hunter Portable 3rd στο PSP, όμως, που μόλις ανακοινώθηκε στην TGS, η Sony θα κυκλοφορήσει ένα bundle (κονσόλα+παιχνίδι στην ίδια συσκευασία) με μια ειδική έκδοση του PSP!

Ακριβώς επειδή ο συγκεκριμένος τίτλος συχνά-πυκνά οδηγεί σε… “λυώσιμο” του παίκτη και… τρελά 16ωρα ασταμάτητου σφαξίματος τεράτων, η Sony αναβάθμισε το PSP ειδικά για αυτόν ώστε να έχει ένα πιο βολικό αναλογικό nub (το “μοχλάκι” του PSP), για να μην… πιάνεται ο αντίχειρας!

Αν και δεν έχουμε στη διάθεση μας κάποια φωτογραφία που να δείχνει πώς ακριβώς θα διαφέρει ο νέος μοχλός από τον κλασσικό, που συνόδευε όλα τα μοντέλα του PSP από την πρώτη εμφάνιση του μέχρι σήμερα, ορίστε, τουλάχιστον, ένα… trailer του εντυπωσιακού παιχνιδιού, για να μην μου… παραπονιέστε!

Source:

Sony has announced another special edition PSP to coincide with the upcoming release of Monster Hunter Portable 3rd. Like previous special edition PSP systems, it will come branded with art. The black and gold system will be available in Japan on December 1st, just in time for the Christmas rush, with a 19800 yen price tag.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.