Η Sony μοιράζει πρωτότυπα PSP 2 σε developers!

Όπως φαίνεται, τα πρώτα συστήματα PSP2 αρχίζουν να καταφτάνουν στους developers για να εξοικειωθούν με το hardware και να αρχίζουν να απατύσσουν εφαρμογές για αυτό. Κι όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, το hardware του είναι πανίσχυρο!

Σύμφωνα με ισχυρισμούς ενός στελέχους της εταιρείας software Netherrealm Studios (η οποία αναπτύσσει το καινούριο Mortal Kombat), έχει περιέλθει, στην κατοχή των developers του, μια πρωτότυπο μονάδα του PSP 2, της επόμενης φορητής παιχνιδομηχανής της Sony.
Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σοβαρά αναβαθμισμένο σύστημα που δεν έχει και πολλά κοινά στοιχεία με τον προκάτοχό του. Οι φήμες λένε ότι τα γραφικά του βασίζονται σε τελευταίας γενιάς υποσύστημα Power VR, το οποίο έχει προδιαγραφές που κοντράρουν στα ίσα τις desktop κάρτες γραφικών. Επειδή “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”, δεν ξέρουμε πόσο ισχύει η φήμη ότι τα γραφικά του PSP2 θα είναι σε παραπλήσια επίπεδα με εκείνα του PS3, αλλά σίγουρα θα είναι πρωτοποριακά για φορητή κονσόλα.
Επιπλέον, το καινούριο PSP θα έχει οθόνη αφής, δύο κάμερες και συνδεσιμότητα με δίκτυα 3G και HSPA, αλλά και Wi-Fi N.
Σημ.: η εικόνα που παραθέτουμε είναι ένα ανεπίσημο concept.

Source:

An executive from the Netherrealm Studios, a game development company, said that Sony Computer Entertainment had already started to supply samples of its PlayStation Portable 2 platform to game developers. Apparently, PSP2 is “pretty powerful”, but no other details were released.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.