Το Guitar Hero του Facebook!

Το λένε Instant Jam. Ναι, όπως λέμε “instant coffee”. Ροκάρεις στα γρήγορα! Απλά μπαίνεις στο Facebook, διαλέγεις κομμάτι, καλείς και τους “φίλους” σου για να ροκάρετε σαν μπάντα και τα δίνετε όλα! Για την ώρα μόνο για PC (χαχα, σκάστε από τη ζήλια σας άθλιοι Mac-άκες!)… χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ έχω Mac (…).

Πάντως μια προειδοποίηση: στην αρχή μπορεί να συμβούν κουλά πράγματα: στην περίπτωσή μου για παράδειγμα, μόλις φόρτωσε το παιχνιδάκι (σε Java είναι), σκάναρε τη μουσική μου βιβλιοθήκη και άρχισε να παίζει ένα απόσπασμα podcast που είχα κατεβάσει από το iTunes: ξαφνικά βρέθηκα να ακούω διάλεξη του ΜΙΤ αντί για πενιές του Slash! Αν διαλέξεις ένα MP3 δικό σου, και αρχίσει να φαίνεται η ταστιέρα, όπως το Guitar Hero, οι νότες που έρχονται είναι εντελώς γεια σου και δεν παίζουν στο ρυθμό του κομματιού σου. Μάλλον πρέπει να αγοράσεις κάποιο έτοιμο κομμάτι από τη λίστα που σου δίνει το πρόγραμμα για να λειτουργήσει σωστά. Τέλος πάντων, αν έχετε τα “guts”…

…κάντε κλικ στην εικόνα και καλό ξεφάντωμα!

Instant Jam

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.