Το νέο “streamlined” περιβάλλον του Internet Explorer 9

Για να μην τα πολυλογούμε, ορίστε μια εικόνα που δείχνει “πώς θα είναι η επόμενη έκδοση του Internet Explorer 9” της Microsoft, η οποία διέρρευσε σε Ρώσικο site από το οποίο πρόλαβε και την “τσίμπησε” η Mary-Jo Foley του ZDNet:

Η πρώτη εικόνα του Internet Explorer 9 που διέρευσε σε Ρώσικο site

Όπως φαίνεται, τα tabs μετακινούνται δεξιά από τη γραμμή διευθύνσεων, η οποία και συνενώνεται με το πλαίσιο αναζήτησης. Τα πρόσθετα πλήκτρα πλοήγησης, πέρα από τα back – forwared, μετακινούνται και αυτά δεξιά από τη γραμμή διευθύνσεων – ουσιαστικά, “τα πάντα βρίσκονται στην ίδια ευθεία”.

Και ενώ όλα φαίνονται ωραία και καλά, ερώτηση κρίσεως: πώς μπορείς να δεις “τι είναι το κάθε tab με μια ματιά”; Χωρίς να πατήσεις πλήκτρα ή να μετακινείς το ποντίκι. Πώς; Α, ΔΕΝ μπορείς, έτσι αγαπητή Microsoft; Χμμμμ… ΧΜΜμ, λέγω…

Source:

But maybe users won’t have to wait until then to get a glimpse of what’s coming. Microsoft Russia’s press site, on August 25, posted information and a photo that seem to be connected to the coming IE 9 beta.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.