“Ο τελευταίος εξορκισμός” στο… Chatroulette

Για όσους δεν τα γνωρίζουν:

Chatroulette: site όπου οποιοσδήποτε μπορεί να μιλήσει με τον οποιονδήποτε, αποκλειστικά για διάστημα λίγων δευτερολέπτων, μέσω βίντεο. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, η σύνδεση ανάμεσα στους χρήστες “κλείνει” και ξανασυνδέονται “στους επόμενους” – από όπου και η υπηρεσία παίρνει το όνομα της, με τη σύνδεση ανάμεσα σε χρήστες να γίνεται ανά κάποια δευτερόλεπτα σε στυλ “ρουλέτας”.

Τελευταίος εξορκισμός: γνωστότερο ως The Last Exorcism, είναι ένα από τα θριλερ που θα δούμε φέτος, το οποίο θεωρείται από τα πιο πολλά υποσχόμενα κυρίως λόγω του ότι θεωρείται “reboot” του κλασσικού Εξορκιστή.

Και τώρα, συνδυάστε τα!

(Προειδοποιούμε πως το βίντεο είναι μεν τραγικά αστείο, είναι όμως και “λιγάκι τρομαχτικό” για κάποιους. Εμείς, προειδοποιήσαμε..!)

Ody's thoughts

Να σημειώσω ως διευκρίνηση για το χαρακτηρισό “τρομαχτικό” που ανέφερα παραπάνω πως, προσωπικά, ποτέ δεν τρόμαξα από κάποια ταινία. Όχι, δεν υπερβάλω, μα δεν ισχυρίζομαι και πως είμαι “ο ατρόμητος”. Απλά, όταν από τα 6 σου βλέπεις ταινίες όπως το ορίτζιναλ Nosferatu, ε, όσο να’ ναι… Εξοικειώνεσαι. Εξαίρεση στον κανόνα, το Ιαπωνικό Ringu. Αυτό… Αυτό το καταραμένο… Η μοναδική ταινία που με στοιχειώνει μέχρι σήμερα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.