Ολοκληρώθηκε το Star Wars: Uncut

Αν δεν είχατε ακούσει για αυτό, το Star Wars: Uncut ήταν μια προσπάθεια να αναπλαστεί ολόκληρη η πρώτη ταινία της κλασσικής τριλογίας Star Wars (το Episode IV) αποκλειστικά από χομπίστες. Η ταινία είχε χωριστεί σε τμήματα 15 δευτερολέπτων και κάθε χομπίστας/ομάδα θα έπρεπε να αναλάβει από ένα. Και το πρωτότυπο είναι πως είχε απόλυτη ελευθερία στο “πώς θα το απέδιδε ο ίδιος”.

Αποτέλεσμα; Η ταινία, επιτέλους, ολοκληρώθηκε, και είναι απίθανή! Φαντασθείτε πως είναι το κανονικότατο Episode IV το οποίο, όμως, ανά δεκαπέντε δευτερόλεπτα αλλάζει εντελώς στυλ, εμφάνιση, λογική, προσθέτωντας στο ήδη… ψυχεδελικό της υπόθεσης. Τη μια στιγμή βλέπεις ερασιτέχνες τυλίγμένους με… αλουμινόχαρτα να κάνουν τα ρομπότ, την επόμενη lego!

Αντί να βασίζεστε σε όσα λέμε, όμως, γιατί δεν το βλέπετε οι ίδιοι; Είναι, φυσικά, διαθέσιμο online απολύτως δωρεάν – αλλά δεν υπάρχει ακόμη σε “ενωμένη” έκδοση. Ευτυχώς, μπορείτε να το δείτε σχεδόν-σαν-κανονική-ταινία αφού έχουν αναρτηθεί οι επιμέρους σκηνές “σε σειρά”, σε μια playlist.

Info

Μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.