Σε 4 χρονάκια θα δούμε το Avatar 2

Είχατε ήδη αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση; “Μηδενίστε τα κοντέρ” και ξαναρχίστε: σύμφωνα με δηλώσεις του James Cameron, δημιουργού extraordinaire και σκηνοθέτη του πρώτου Avatar, θα κάνουμε τουλάχιστον τέσσερα χρονάκια μέχρι να δούμε το sequel της ταινίας που, ανάμεσα σε άλλα, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον στο 3D.

Το ευχάριστο είναι πως, αφού “το πάμε για τριλογία”, τουλάχιστον δεν θα χρειαστούν… άλλα τέσσερα χρόνια “μετά το 2” για να δούμε το τέλος της. Σύμφωνα με τον Cameron, οι δυο επόμενες ταινίες θα γυριστούν σχεδόν παράλληλα, οπότε το διάστημα αναμονής ανάμεσα τους θα είναι συντομότερο. Και, με την ευκαιρία, τόνισε πως παρά το ότι “από χρονικής άποψης” η διαδικασία θα είναι παραπλήσια με τα sequels του πρώτου Matrix, δεν θα ισχύει το ίδιο και από άποψη… εμ… Ας πούμε “ποιότητας”.

Source:

Fans are already clamouring to find out what’s next for Sam Worthington’s character, Jake Sully, and his Na’vi lover Neytiri, played by Zoe Saldana, but, according to the New York Post, he isn’t planning to release the first Avatar sequel until 2014.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.