5 απλά βήματα για να την κάνεις “δική” σου!

Είσαι nerd, geek ή κομπιουτεράς (εις την ελληνικήν); Έχεις εντοπίσει θηλυκό στόχο που δεν μπορείς να “πετύχεις”; Η θεία Νίτσα είναι εδώ για να σου δείξει το “μονοπάτι του έρωτα”!

  1. Μίλα της (1η επαφή): Όταν μπαίνεις στο γραφείο μην κοιτάς χαμηλά, μιλάς σιγανά και φεύγεις γρήγορα. Προσπάθησε, όσο είναι δυνατόν, να την κοιτάξεις στα μάτια (το πιθανότερο είναι να μην σε κοιτάει αυτή) και να της μιλήσεις για κάτι απλό το οποίο θα μπορέσεις να αναπτύξεις σε μία τουλάχιστον λογική πρόταση (π.χ. Άννα, να ένα μήλο.)
  2. Μίλα της (2η επαφή): Προσπάθησε να την εντυπωσιάσεις με τις γνώσεις σου (τις οποίες είναι αποδεδειγμένο ότι έχεις), χωρίς να μιλάς αποκλειστικά με ειδικούς όρους (“Google Wave”, “WinAmp” και άλλα “δύσκολα”) αλλά με τέτοιο τρόπο που να σε κοιτάει μεν στα μάτια αλλά να μην φτάσει στο καίριο ερώτημα “δηλαδή;” που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.
  3. Μίλα της (3η επαφή): Στο top 5 των γυναικείων κριτηρίων για την επιλογή του ιδανικού άντρα (ναι, ναι για σένα μιλάω) είναι το χιούμορ. Κάνε μία έρευνα για έξυπνα ανέκδοτα  (δοκίμασέ τα στην αδελφή σου / μητέρα σου και αν σε κοιτάζουν με απόγνωση προχώρα στο επόμενο). Μετά, ξεκίνα διακριτικά μα χαλαρά να τα εκτοξεύεις προς τη γενική και απροσδιόριστη κατεύθυνση της, ειδικά όταν την βλέπεις πιεσμένη ή στεναχωρημένη.geekjoke
  4. Μίλα της (4η επαφή): … όχι, όχι “στο αντικείμενο του πόθου σου”, στην άλλη που κάθεται δίπλα της (όποια και αν είναι, δεν πειράζει). Μπορείς και εκεί να ξεδιπλώσεις το “νέο σου ταλέντο” στα ανέκδοτα και το παλιό στους υπολογιστές (π’ ανάθεμα σε, μας βγήκες πολυτάλαντος), και να δεις πώς θα “τσιμπήσει” η δικιά σου (και αν όχι, έχεις ελπίδα “να τσιμπήσει” η διπλανή στην οποία μιλούσες).
  5. Ε, άσε και κανέναν άλλο να μιλήσει (τελική ευθεία): Ό,τι έκανες, έκανες. Τώρα άσε το κοριτσάκι να πει καμιά κουβέντα, να μιλήσει για τον εαυτό της, να σου εξομολογηθεί τα προβλήματά της για την δουλειά, για τη ζωή, για τον… τον γκόμενο;!; Ουπς! Αυτό δεν ήταν τόσο καλό! Γύρνα πίσω στο βήμα 1 (με νέο στόχο πάντα) ή στο βήμα 4 (που έχεις κάνει και την προετοιμασία του εδάφους με τα βήματα 2 και 3).

Καλή επιτυχία! Περιμένω σχόλια με τα αποτελέσματα!

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!