Χωρίς πλήρες 8ωρο κινδυνεύει η υγεία μας!

Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι δημιούργησαν μία νέα λέξη (underemployed) για να χαρακτηρήσουν αυτούς που εργάζονται part-time αλλά θα ήθελαν να δουλεύουν full-time και όχι τους άνεργους ή τους εργαζόμενους εκ περιτροπής που δεν ενδιαφέρονται για πλήρη απασχόληση.

Και, για δες, αυτή η κατηγορία εργαζομένων εμφανίζει προβλήματα υγείας σε διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τους συναδέλφους τους που εργάζονται ένα γεμάτο 8ωρο, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν τις διπλάσιες μέρες από την εργασία τους! Γι’ αυτό αγαπητοί εργοδότες ξεχάστε την πονηριά για προσλήψεις προσωπικού με μειωμένο ωράριο διότι θα αντιμετωπίσετε άδεια γραφεία σε “πλήρες ωράριο”!

Υ.Γ.: Δεν προσέξαμε να αναφέρεται “αν αρρωσταίνουν συχνότερα” οι παντελώς άεργοι και επαγγελματίες ακαμάτηδες.

Source:

A new Gallup Poll reveals that underemployed Americans suffer from bad health at twice the rate of their employed counterparts.

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!
 • Apogohtevmnos

  Quiz: Πόσοι από τους πολιτικούς μας έχουν προβλημάτα υγείας;

 • Anonymous

  Α, φίλε αναγνώστα! Οι Έλληνες Πολιτικοί δεν έχουν πρόβλημα υγείας έχουν πρόβλημα να βρούν XXXXL πουκάμισα και κουστούμια!

 • Νταξει, το κανονισαν και αυτο.
  Αυξησαν τα επιδοματα τους, Ω ναι, οι Ελληναι βολευτολαμογιαραδες, παιρνουν επιδομα για παπουτσια, ρουχα, ειδη υγιεινης κλπ…
  Μα και δικαιες αποφασεις συγχρονως:
  Κοβουν τους μισθους απο εμας τους ζαμπλουτους εργαζομενους, για να μην εχουν ελειψεις σε Αρμανια Ξου-Ξου-Λαρτζ ρουχα.
  Εμ τι?

  Υ.Γ: Αν και πρεπει πια ,να προσεχουμε τι λεμε, διοτι σ’ αυτο το τοπο, εχουμε να δουμε τοση πολυ Δημοκρατια, απο τη Χουντα….