“Στριπτίζ” του Droid 2

Το γνωστό site για gadget teardown, iFixit, αποσυναρμολόγησε το νέο «καμάρι» της Motorola που ακούει στο όνομα Droid 2.

Μετά το… ενδελεχές και εξονυχιστικό teardown του νέου Android smartphone της Motorola, οι υπεύθυνοι τεχνικοί του site κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εσωτερική του αρχιτεκτονική είναι πολύ παρόμοια μ´ εκείνη του πρώτου Droid (το οποίο βέβαια κυκλοφορεί στα μέρη μας με το όνομα Milestone).

Οι σημαίνουσες διαφορές του Droid 2 εντοπίζονται στον επεξεργαστή, που τρέχει πια στο 1GHz έναντι των 500MHz του Droid, αλλά και στο αναβαθμισμένο Wi-Fi 802.11n αντί του παλιότερου 802.11g. Ένα άλλο σημείο προόδου είναι η βελτιωμένη βιντεοσκόπηση HD βίντεο στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ η οθόνη παραμένει στις ίδιες διαστάσεις και ανάλυση.

Περιμένουμε πως και πως να περιεργαστούμε κι εμείς το νέο mobile πειρασμό της Motorola, αλλά σίγουρα θα είμαστε πιο ευγενικοί μαζί του από τους κυρίους του iFixit!

Info

ifixit

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.