Στέλεχος του Skype παραιτείται λόγω… κακών σχολίων σε blog

Το TechCrunch είναι ένα από τα γνωστότερα blogs/sites με θέμα κυρίως το σύγχρονο Internet και τα Social Media. Όταν ανέφερε την πρόσληψη του πρώην VP of Engineering της Yahoo από την Skype, Madhu Yarlagadda, ένα τεράστιο σύνολο σχολίων άρχισε να “μαζεύεται” κάτω από το post γεμάτα αρνητικές κριτικές.

Σύντομα άρχισαν να εμφανίζονται κάποια θετικά σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία όμως “έκαναν μπάμ” πως ήταν γραμμένα είτε από τον ίδιο είτε από φίλους του. Η σύζυγος του επικοινώνησε με το TechCrunch και, ουσιαστικά, προειδοποίησε πως θα υπάρξουν νομικές κινήσεις αν δεν αφαιρούνταν τα σχόλια.

Οι διαχειριστές του TechCrunch επικοινώνησαν με την Skype για να μάθουν “τη δική της στάση στο ζήτημα”, μόνο για να μάθουν πως ο Madhu Yarlagadda “δεν βρισκόταν πια στην εταιρεία”.

Αν πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα, πέρα από το όποιο ενδιαφέρον της είδησης, είναι πως τα blogs/sites έχουν ενσωματωθεί τόσο στην καθημερινότητα μας ώστε και μόνο κάποια σχόλια να μπορούν να “σε στοιχειώσουν” και να σου στοιχίσουν τη δουλειά σου.

Source:

As for Skype, the company may be looking to add new ideas and leadership to its engineering platform. And Yarlagadda seems to be a seasoned exec, especially on mobile initiatives. And this could be a big year for Skype if the company goes public.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.