Πόσες συνδέσεις κόβονται από τη διαδικασία ταυτοποίησης

business_mobile_userΜε καταλυτικό παράγοντα την υποχρεωτική ταυτοποίηση των συνδέσεων καρτοκινητής, ο αριθμός τους μειώθηκε (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) κατά 2,57 εκατομμύρια. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποσοστό της διείσδυσης της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.
Εκτιμάται ότι το ποσοστό διείσδυσης ανέρχεται στο 90%, αλλά στην πράξη, επειδή πολλοί διατηρούν δύο συνδέσεις (ή και περισσότερες ανά περίτπωση), οι ενεργές συνδέσεις είναι περισσότερες. Σ’ αυτό συμβάλλει βέβαια και η εμφάνιση πακέτων data για χρήση με netbooks με 3G USB modems.
Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι συνολικές συνδέσεις ήταν γύρω στα 18,2 εκατομμύρια και αναλυτικά έχουν ως εξής:

  • Cosmote: 8,5 εκατ. (ποσοστό: 47%)
  • Vodafone: 5,5 εκατ. (ποσοστό: 30%)
  • Wind: 4,2 εκατ. (ποσοστό: 23%)

Επίσης να σημειωθεί ότι η Cosmote έχει τη μεγαλύτερη κερδοφορία ανά πελάτη (ARPU: average revenue per user), κάτι που μεγαλώνει την “ψαλίδα” ανάμεσά της και στις ανταγωνίστριές της.

Σ.σ.: μετά από θερμή παράκληση της Νίτσας, να μη βάζουμε άλλες φωτό από ξέκολα! γυναίκες αμφιβόλου ηθικής στάθμης, ορίστε η εικόνα ενός νεαρού, φιλόδοξου και good looking επιχειρηματία.

Source:

Εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να εκκαθαρίσουν την πελατειακή βάση τους όσον αφορά στις συνδέσεις καρτοκινητής αποδείχθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης για τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, στο α’ εξάμηνο του 2010, η μείωση ήταν της τάξεως των 2,57 εκατ. συνδέσεων, ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.