Ιερέας… skateboarder: για δες τι συναντά κανείς στο YouTube!

Ένας ιερέας από την Ουγγαρία, με… προϋπηρεσία στο skateboarding, θεώρησε πως μέσω αυτού “μπορεί να φέρει τη νεολαία κοντά στο Θεό”. Αυτό δεν θα μας ενδιέφερε και τόσο ως Unregistered (πέρα από το… αστείο της υπόθεσης) αν εκτός από “προσηλυτισμός” (που, ουσιαστικά, είναι), δεν χαρακτηριζόταν και ως… η νέα επιτυχία του YouTube!

Με 25.506 views, ο συγκεκριμένος ιερέας… εμ… Για μισό λεπτό…

“25.506 προβολές” δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε “επιτυχία”, άσχετα με το τι προσπαθεί να προβάλλει το SkateboardingMagazine.com, στο οποίο πετύχαμε την είδηση. Δηλαδή, εντάξει, είναι, μα όταν με μια αναζήτηση για… “skateboarding priest” στο YouTube παρουσιάζεται το ακόλουθο βιντεάκι..:

…το οποίο αριθμεί 1.713.044 προβολές τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μάλλον ο παράγοντας “επιτυχία” αποδεικνύεται κάπως… Ας πούμε “ευμετάβλητος”, ανάλογα με το τι συμφέρει τον καθένα, ανάλογα με τη θεματολογία που πραγματεύεται.

Αν και, προσωπικά, προτιμώ “ως θέμα” το πρώτο από τα βιντεάκια, που παρά την όποια όχι-και-τόσο-μεγάλη-επιτυχία-του, δείχνει τουλάχιστον μια καλύτερη, πιο ανθρώπινη πλευρά μας.

Source:

A Hungarian Roman Catholic priest has become a YouTube hit with his distinctive method of spreading the word on wheels. The Reverend Zoltan Lendvai, 45, who lives and preaches in Redics, a small village on Hungary’s border with Slovenia, believes skateboarding can open the way to God for young people.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.