Η 2K Games συνεχίζει την ιστορία του Bioshock 2 – με DLC

Σας άρεσε το πρώτο Bioshock αλλά περιμένατε περισσότερα από το sequel, Bioshock 2 – τουλάχιστον, όσον αφορά στην ιστορία του; Η 2K Games έχει μια ευκαιρία… εξιλέωσης – και παράλληλα, να σας αλλάξει άποψη για το σενάριο του Bioshock 2 και, για δες, ταυτόχρονα να… χώσει το χεράκι της στην τσεπούλα σας! Βλέπετε, “έρχεται single-player DLC με σενάριο” για το δημοφιλή τίτλο.

Η “επέκταση” του Bioshock 2 θα περιλαμβάνει ένα πρόσθετο κομμάτι σεναρίου για τον τίτλο και η δράση της θα εξελίσσεται σε ένα νέο προάστιο της υποβρύχιας πόλης Rapture όπου εξελίσσεται η σειρά. Θα υπάρχουν νέοι αντίπαλοι (ναι, θα υπάρχει και τουλάχιστον ένας νέος τύπος Big Daddy), νέα όπλα, νέα plasmids. Το DLC, με όνομα Minerva’s Den, θα τοποθετήσει τους παίκτες στο ρόλο ενός νέου χαρακτήρα, που βοηθά την Brigid Tenebaum να κυριαρχήσει στο προάστιο όπου θα εξελίσσεται η δράση.

Source:

2K Games’ BioShock 2 is getting a new single-player focused downloadable game add-on that will include new characters, story and abilities, the developer said today.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.