Βελτιωθήκαμε, brothers and sisters..!


Το Unregistered άλλαξε – για ακόμη μια φορά, στον μόλις ένα μήνα ζωής του. Ας δούμε τις αλλαγές εν συντομία – για τις οποίες και περιμένουμε απόψεις.

 • Τα featured posts μεταφέρθηκαν σε slideshow (που μάλλον οι περισσότεροι θα θεωρήσουν ομορφότερο από τα… “χοροπηδηχτά κουτάκια” που είχαμε πριν).
 • Προστέθηκε η κατηγορία (quick)News, όπου θα μπορείτε καθημερινά να βρείτε σύντομες ειδήσεις (στις οποίες δεν θέλουμε να επεκταθούμε τόσο όσο σε ένα “τυπικό post”).
 • Προσθέσαμε υποστήριξη για την πλατφόρμα Disqus, η οποία (θεωρητικά) θα σας παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο να αφήνετε σχόλια, αφού πρώτα απ’ όλα λειτουργεί με ένα “global login”. Δηλαδή, αν έχετε ήδη αφήσει ένα σχόλιο μέσω αυτής σε ένα blog, μπορείτε άμεσα να αφήσετε και εδώ (και αλλού, και οπουδήποτε υποστηρίζεται), χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες κινήσεις, “πιστοποιήσεις ταυτότητας” και… άλλα περιττά.

Αυτά για αρχή. Αν παρατηρήσετε προβλήματα σε κάποιο από τα παραπάνω (ή οπουδήποτε αλλού), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ένα μηνυματάκι εδώ.

Ευχαριστούμε
Η ομάδα του Unregistered

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Anonymous

  Θα σου κάνω deface καμιά μέρα, και θα βρίζω την εκκλησία, το πατριαρχείο και τον Πάπα. Την επόμενη μέρα θα βρεις 1000 εξαγριωμένους θρησκόληπτους έξω από την πόρτα σου με δαυλούς, ματσούκες και δίκρανα να σε φωνάζουν γιο του Σατανά!

 • Anonymous

  Ώπα! Που έμαθες το παλιό ψευδώνυμο μου; ;-)

 • Anonymous

  Ξέρω εδώ και χρόνια τι άθλιο υποκείμενο είσαι. Κι επειδή μοιάζουμε, κάνουμε παρέα! Χαχαχαχαχα!

 • rexbeng

  Για 432432523142314214234234ή φορά: ΔΕΝ είναι «ByteMe». Είναι «byteme».
  Ολόκληρο με πεζά.
  Μικρά.
  Από αυτά που κάνουν υποχρεωτικό να τονίζεις τις λέξεις όταν γράφεις.
  Που είναι πιο γλυκούλια στην καλλιγραφία.
  Τα γράμματα που γράφεις όταν δεν πατημένο το CAPS lock.

  Αυτό είναι το σχόλιό μου :Ρ

  Χ.Κ.

 • Anonymous

  Πέρφεκτ! Από όλο το site μας, αυτό που έχεις να σχολιάσεις είναι το όνομα του δικού σου. :-P

  Όπως και να έχει, διορθώθηκε. Thanks για την επισήμανση. Και μετά από αυτή την αλλαγή, φαντάζομαι πως το unregistered αγγίζει την τελειότητα..! ;-)