Βελτιωθήκαμε, brothers and sisters..!


Το Unregistered άλλαξε – για ακόμη μια φορά, στον μόλις ένα μήνα ζωής του. Ας δούμε τις αλλαγές εν συντομία – για τις οποίες και περιμένουμε απόψεις.

  • Τα featured posts μεταφέρθηκαν σε slideshow (που μάλλον οι περισσότεροι θα θεωρήσουν ομορφότερο από τα… “χοροπηδηχτά κουτάκια” που είχαμε πριν).
  • Προστέθηκε η κατηγορία (quick)News, όπου θα μπορείτε καθημερινά να βρείτε σύντομες ειδήσεις (στις οποίες δεν θέλουμε να επεκταθούμε τόσο όσο σε ένα “τυπικό post”).
  • Προσθέσαμε υποστήριξη για την πλατφόρμα Disqus, η οποία (θεωρητικά) θα σας παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο να αφήνετε σχόλια, αφού πρώτα απ’ όλα λειτουργεί με ένα “global login”. Δηλαδή, αν έχετε ήδη αφήσει ένα σχόλιο μέσω αυτής σε ένα blog, μπορείτε άμεσα να αφήσετε και εδώ (και αλλού, και οπουδήποτε υποστηρίζεται), χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες κινήσεις, “πιστοποιήσεις ταυτότητας” και… άλλα περιττά.

Αυτά για αρχή. Αν παρατηρήσετε προβλήματα σε κάποιο από τα παραπάνω (ή οπουδήποτε αλλού), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ένα μηνυματάκι εδώ.

Ευχαριστούμε
Η ομάδα του Unregistered

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.