Έγκλημα στο data room

dirty-harry

Πόσες φορές δεν έχουμε θρηνήσει θύματα σε καβγάδες, για κτηματικές, οικονομικές, ερωτικές διαφορές; Για να δούμε όμως, ο Σόμπολος πως θα περιγράψει το συγκεκριμένο έγκλημα, στο οποίο το θύμα ήταν τελικά… ο server!

Στην Salt Lake City, την πρωτεύουσα της Utah στις ΗΠΑ, ένας υπάλληλος στεγαστικής εταιρείας, που φέρεται ότι μέθυσε, άνοιξε πυρ στον server υπολογιστή της εταιρείας του με ένα αυτόματο διαμετρήματος 45 χιλιοστών, και στη συνέχεια είπε στην αστυνομία ότι είχε κλαπεί το όπλο του και προκάλεσε άλλος τη ζημιά.
Ο αιμοσταγής (…) Joshua Lee Campbell, 23 χρονών, έχει κατηγορηθεί στο 3ο Περιφερειακό Δικαστήριο για κακούργημα δευτέρου βαθμού, καθώς φέρεται ότι οπλοφορούσε κάτω από την επήρεια αλκοόλ αλλά και για την παροχή ψευδών πληροφοριών στην αστυνομία. Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Campbell κάλεσε την αστυνομία αργά το βράδυ της 12ης Αυγούστου, ισχυριζόμενος ότι είχε κλαπεί το όπλο του με αποτέλεσμα να προξενήσει φωτιά από τους πυροβολισμούς στον 100.000 δολαρίων server που ανήκει στην εταιρεία στεγαστικών δανείων RANLife.
Ωστόσο, οι ερευνητές αποδεικνύουν ότι ο Campbell τα είχε «τσούξει» γερά εκείνη τη νύχτα αφού είχει προηγουμένως ξεσαλώσει σε μια ροκ συναυλία με έναν συνάδελφο και είχαν επιστρέψει στο γραφείο του αργότερα. Εκεί, ο “trigger happy” υπάλληλος, άρχισε να κάνει μαθήματα σκοποβολής πάνω στο άμοιρο σερβεράκι.

Source:

A Salt Lake City mortgage company employee allegedly got drunk, opened fired on his firm’s computer server with a .45-caliber automatic, and then told police someone had stolen his gun and caused the damage.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.