Το Halo σε… Ατari 2600

Πώς θα ήταν το Halo αν δεν είχε κυκλοφορήσει σήμερα, μα πριν περίπου μια εικοσαετία, και αν αντί για το Xbox και Xbox 360 έτρεχε σε… Atari 2600; Δεν χρειάζεται πια να ξυπνάτε τα βράδια λουσμένοι στον κρύο ιδρώτα, με την περιέργεια να τριβελίζει το μυαλουδάκι σας… “Πώς… ΠΩΣ θα ήταν;!;”. Ναι, ξέρω, και εγώ έχω αναρωτηθεί ουκ ολίγες φορές (…not!).

Ευτυχώς, ο Ed Fries ήρθε να δώσει απάντηση στο ανύπαρκο ερώτημα μας με το Halo 2600. Προσέξτε: ΔΕΝ είναι “φωτοσοπιά’, μα κανονικότατο παιχνίδι, που μπορείτε να παίξετε μέσω του browser σας. ΕΤΣΙ θα ήταν, λοιπόν, το Halo, στο Atari 2600..:

remake του Halo για... Atari 2600!
Tip: Για να μην ψάχνεστε, στην αρχή ΔΕΝ έχετε όπλο. Κινηθείτε “μια οθόνη προς τα πάνω” για “να το μαζέψετε” από την πίστα. Ομοίως θα βρείτε “ασπίδες”, “κλειδιά” κ.λπ. Α, ναι: κινείστε με τα βελάκια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.