Το εκ-πλη-κτι-κό “Manifesto” trailer του Guild Wars 2

Τώρα, αυτά είναι γραφικά MMORPG; Όχι, σοβαρά, πείτε μου, θα ξαναρωτήσω: ΑΥΤΑ είναι ΓΡΑΦΙΚΑ MMORPG;

Ήμουν φανατικός του πρώτου Guild Wars, αλλά ποτέ δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ αρκετά – με αποτέλεσμα να έχω όλα τα expansions του μα να έχω παίξει μόνο τη βασική campaign, και αυτή μισή. Με το Guild Wars 2, όμως, με βλέπω ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ χρόνο. Τόσο απλά. Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε “γιατί”…

Το “το θέλω ΤΩΡΑ” είναι λίγο, τόσο μα τόσο λίγο, για να εκφράσει το πώς νιώθω. Άντε, πολλά έγραψα, σας αφήνω για να πάω να το προπαραγγείλω..!

Υ.Γ.: Ανέφερα πως ΚΑΙ στο Guild Wars 2 θα υπάρχει το “οικονομικό μοντέλο” του 1, που “αφού αγοράσεις το παιχνίδι, ΔΕΝ πληρώνεις συνδρομή και παίζεις online τσάμπα”; Όχι; Ε, τώρα το ανέφερα. Έτσι, γιατί περνάμε και δύσκολους καιρούς. Με €50-€60 θα “λυώσουμε” για… 1-2 χρονάκια. Αυτό θα πει “value for money”, φίλοι, φίλες και φίλα (ε;!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.