Το ανανεωμένο gameplay trailer του Infamous 2

Πιθανότατα είχατε δει το πρώτο trailer του Infamous 2, ενός από τα πιο αναμενόμενα sequels αποκλειστικά για το PS3. Και, πιθανότατα είχατε… φρίξει και εσείς, όπως και τόσοι άλλοι, με την “μετάλλαξη” του πρωταγωνιστή (σε σχέση με το “πώς εμφανιζόταν στο πρώτο Infamous”) από “Bruce Willis/Jason Statham wanabbe” σε… οργισμένο emo teenager. Μην ανησυχείτε, αδελφοί και αδελφές: τα πάντα επέστρεψαν στο κανονικό, γνώριμο και οικείο! Να, κοιτάξτε:

Και, ναι, όπως ίσως καταλάβατε, είναι πάνω-κάτω “ο,τι είχαμε δει και την πρώτη φορά” αλλά με… ξανα-μανα-αλλαγμένο τον πρωταγωνιστή Cole για να “φέρνει” περισσότερο στην εμφάνιση που είχε στον πρώτο τίτλο. Δυστυχώς, η… “παραπονιάρικη/κλαμμένη”, επίσης αλλαγμένη φωνή του, παραμένει ως έχει.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.