Πραγματικό παιχνίδι αγώνων με… τηλεκατευθυνόμενα και χαρτόνι!

Tags: ,

ΑΥΤΟ και αν είναι “πρωτότυπη ιδέα” (που μου έκλεψαν, ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ λέγω, και θα τους μηνύσω!)…

  • Παίρνουμε κανονικότατα τηλεκατευθυνόμενα.
  • Τους “κολλάμε” μια ασύρματη κάμερα στο καθένα.
  • “Κολλάμε” το σύστημα τηλεχειρισμού τους σε ένα… τιμόνι για racing videogames.
  • Ξοδεύουμε σημαντικό ποσό χρόνου για να σχεδιάσουμε… πίστες από χαρτόνι, όπου θα τρέχουν.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίθανο – και όσο σκέφτομαι τις προοπτικές, με πιάνει ένα κατιτίς… Φαντασθείτε να κάνουν το ίδιο πράγμα με ΚΑΝΟΝΙΚΑ αυτοκίνητα, και οι αγώνες να γίνονται σε κανονικότατες, φουτουριστικά σχεδιασμένες πίστες! Ω, ναι, ΝΑΙ! Θα έχουμε ένα από τα κλασσικά “death races” που βλέπαμε σε ταινίες και παιχνίδια, χωρίς το σημαντικότερο -και πιο “πολιτικά ανορθόδοξο” τμήμα τους: το “death”!

Έλα να μας έρχεται το επόμενο άθλημα του 21ου αιώνα! Έεελα να “τρέξει” το τηλεκατευθυνόμενο ο (η/το) Stig του Top Gear!

Info

Υ.Γ.: Έχομεν και βιντεάκι, αλλά επειδή “δεν επιτρέπει το embedding” (δηλαδή, “το να το αναρτήσουμε και εδώ”), θα πρέπει να το επισκεφθείτε εσείς στο vimeo, με ένα κλικ εδώ.

Source:

Screw 3D Race Videogames, I Want Real Life Race Games Racer is a reality-based video game. Instead of rendering a simulated car running through a virtual track, Racer lets you control a model car through a real track using wireless video. I want this, internet playable and with real cars.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.