Ορίστε, λοιπόν, η collector’s edition του Tron: Evolution

Περιμένετε πώς-και-πώς να “βγει” το νέο Tron στους κινηματογράφους; Ω, και εμείς, και εμείς. Μήπως, μαζί με αυτό, περιμένετε να πέσει στα χεράκια σας και το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ταινία; Ε, και εμείς, έτσι κι’ έτσι… Ίσως για αυτό ανακοινώθηκαν τα περιεχόμενα της collector’s edition, για να μας πείσουν πως θα πρέπει να το αρπάξουμε το συντομότερο δυνατόν! Γιατί;

Η αλήθεια είναι πως δεν περιέχει και πολλά πράγματα: απλά το παιχνίδι, και μια θηκούλα που έχει το περίεργο χαρακτηριστικό πως λειτουργεί και ως… λαμπατέρ. Έλα μου, όμως, που η “φωτεινή θηκούλα” δεν είναι για το παιχνίδι, αλλά για ένα πιστό αντίγραφο των lightcycles της ταινίας – τα οποία, ειδικά στο sequel, έχουν ξανασχεδιαστεί βάσει της σύγχρονης αισθητικής και είναι απλά γαμ… εμ… “τρομερά ελκυστικά”. Ναι, αυτό είναι το σωστό.

Από την άλλη, βέβαια, θα κοστίζει περί τα $130, και δεν είμαστε σε περιόδους για τέτοια έξοδα. Λέτε να μας δανείσει κανένας πλούσιος φίλος το δικό του mini-lightcycle για να παίζουμε σαν βλαμμένα; Χάαααρη! Που είσαι Χάρη!

:-D

Source:

The collector’s edition of the Tron: Evolution game has been revealed. First, the good news: It comes with an awesome lightcycle replica made by Sideshow that does light up, the lightcycle has its own case that Kotaku correctly points out can be used as a lamp, and the case also holds the game, which is kind of neat. The bad news: It’s going to cost $130. Also the game probably sucks.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.