Νέο trailer του F.3.A.R., τονίζει τις… αξίες της οικογένειας.

Ήθελα να ήξερα “που το πάνε” με τη σειρά των F.E.A.R… Το πρώτο ήταν εξαιρετικό, το δεύτερο μου άρεσε πολύ (παρά τα όποια αρνητικά σχόλια των άλλων – είστε κακεντρεχείς και προκατειλλημένοι, ού, κακοί, ε’ κακοί)… Το τρία, όμως, μέχρι σήμερα μου φαίνεται… εμ… “χλιαρό”. Τη μια στιγμή μοιάζει κορυφαίο, την άλλη απαράδεκτο. Για ρίξτε μια ματιά…

Ενώ “ως trailer” είναι καλό, στην αρχή-αρχή μοιάζει απαράδεκτο – κάτι σαν μέτριο παιχνίδι του Playstation 2. Μετά αρχίζει, ανά… δευτερόλεπτο, να “φτιάχνει”, να “χαλάει”, και πάλι, και πάλι.

Πρόσθετο στοιχείο ανησυχίας πως το F.E.A.R. 3, ή F3AR, όπως και τα expansions του πρώτου F.E.A.R. (που “δεν έλεγαν και πολλά”), δεν είναι δημιούργημα της Monolith αλλά άλλης εταιρείας που ανέλαβε το franchise. Μου τη δίνει που όσο προχωράει η σειρά, τόσο απομακρύνεται από τις Ιαπωνο-θρίλερ καταβολές της και γίνεται εντελώς ο-Statham-σε-παιχνίδι-με-σατανισμένους “αμερικανιά”.

Ah, anyways… Θα το παίξουμε και αυτό, δεν θα το παίξουμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.