Θα εκλεγεί (;) με διαφορά… στήθους!

Is Dead Or Alive's Creator Interested In Entering Politics? Yes.Γνωρίστε μια ακόμη εξέχουσα μορφή του πάνθεον της βιομηχανίας gaming: ο Tomonobu Itagaki, δημιουργός του Dead or Alive, εκδήλωσε την πρόθεσή του να πολιτευτεί.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό Edge, ο Itagaki δήλωσε απογοητευμένος από τα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά δρώμενα της Ιαπωνίας, εκδράζοντας την αντίληψη ότι η χώρα απέτυχε να ενσωματώσει στην κουλτούρα της τον δυτικό καπιταλισμό (σ.σ., συγγνώμη, τώρα, αυτό είναι αρνητικό;;;). Ερωτηθείς σχετικά, ο “mr DOA” αποκάλυψε ότι έχει ήδη δεχτεί προτάσεις να κατεβεί στις επόμενες ιαπωνικές εκλογές, χωρίς να προβεί σε λεπτομέρειες.
Δεν ξέρω, εγώ νομίζω ότι ισχύει το παλιό ρητό “καθείς εφ’ ω ετάχθη”, δηλαδή “έκαστος στο είδος του και ο Kutaragi στο PlayStation” (άλλη μέγιστη μορφή αυτός, ψάξτε το λίγο…). Εννοώ ότι, βρε παιδάκι μου, φτιάξε ένα παιχνιδάκι, ανακάλυψες που ανακάλυψες  το επαναστατικό “boob animation” προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, τι τα θέλεις τώρα τα έδρανα της βουλής; Δε βλέπεις εδώ τα δικά μας χάλια με ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και δε συμμαζεύεται; άστο να πάει, άστο!

Source:

Tomonobu Itagaki, creator of jiggly fighting franchise Dead or Alive and the upcoming Devil’s Third, is keen on getting into Japanese politics. Oh, he also thinks the country’s game industry is dying and that Japan failed to import Western capitalism.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.