Αυξάνεται το κόστος του Xbox Live

…τουλάχιστον όσον αφορά σε Αμερική, Αγγλία, Καναδά και Μεξικό (μάλλον… “για αρχή”). Και ναι, μας επηρεάζουν και “εμάς”. Οι νέες τιμές θα ισχύουν από την 1η Νοεμβρίου.

Στην Αμερική η διαφορά είναι $2 για τη μηνιαία συνδρομή ($9,99 από $7,99), $5 για την τρίμηνη ($24,99 από $19,99) και $19 $10* για την ετήσια ($59,99 από $49,99).

Στην Αγγλία η διαφορά είναι £1 (£5,99 από £4,99) για τη μηνιαία συνδρομή. Μόνο. Οι άλλες μένουν ως έχουν. Ομοίως, στον Καναδά, το κόστος ανεβαίνει κατά $1 (στα $9,99 από $8,99 – σημειώστε πως μιλάμε για δολάρια Καναδά). Στο Μεξικό αντίθετα η αύξηση αφορά μονάχα την ετήσια συνδρομή, που από τα 499 Πέσος “πηδά” στα 599 Πέσος.

Και τώρα, ερώτηση κρίσεως: πόσοι από εσάς έχουν δηλώσει πως “ζουν στο εξωτερικό” για να μπορούν να παίζουν Live στην Ελλάδα (αφού δεν υποστηριζόταν); Πόσοι έχουν επιλέξει ένα… δρομάκι της Αγγλίας ως “διεύθυνση τους”; :-)

Info

Update: Κατόπιν επισήμανσης του φίλτατου Alexandros Mtt, αλλάξαμε την “διαφορά κόστους” στην ετήσια συνδρομή του Live για Αμερική, που λόγω κεκτημένης ταχύτητας και βεβιασμένων μαθηματικών αναφέραμε αρχικά ως “διαφορά $19”. Thanks Alexandros Mtt… Και τώρα που μας έπιασες στα πράσα να κάνουμε λάθος, με τι κουράγιο να συνεχίσουμε; ;-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.