Απαγορεύτηκε η διάθεση του PSJailbreak

Καλά-καλά δεν το είδαμε, και ήδη απαγορεύτηκε διά ροπάλου η κυκλοφορία και διάθεση του PSJailbreak από το πρώτο κατάστημα που ανακοίνωσε πως “το έχει έτοιμο για πώληση”, το OZModchips στην Αυστραλία.

Το καλύτερο δε είναι πως στην απόφαση όχι μόνο διατάσσεται “να διακοπεί κάθε πώληση του”, αλλά και “να συνεχίσει η διάθεση του” προς έναν, και μόνο έναν ενδιαφερόμενο: τη… Sony! Έτσι, το OzModchips είναι αναγκασμένο “να παραδώσει τα όπλα στον… εχθρό του”!

PS Jailbreak OzModChips header graphic

Φυσικά, αναμένεται πως η Sony θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να δημιουργήσει το συντομότερο δυνατόν “αντιμέτρα” καταπολέμησης της “τρύπας” του Playstation 3. Από την άλλη, όμως, είναι σχεδόν το ίδιο σίγουρο πως, αφού είναι ήδη γνωστό το “πώς λειτουργεί το PSJailbreak”, και αφού κάποια κομμάτια του έχουν ήδη βρεθεί στα χέρια τρίτων, πως σύντομα κάποιοι, σε χώρες με περισσότερες… ανοχές, θα φροντίσουν να το αναπλάσουν και διαθέσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Source:

Now that we’ve determined that the PSJailbreak dongle is real … the question of its authenticity has abruptly been made moot. The Australian Federal Court has temporarily enjoined retailers from selling or distributing the devices. The court also ordered that a number of PSJailbreaks are to be “released to [Sony] for such analysis, including destructive analysis, as the Applicants think fit, upon the payment to the applicable respondent of its retail price for each such PSJailbreak Device.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.