Αναβλήθηκε για Παρασκευή η απόφαση για διάθεση του PS Jailbreak

Σήμερα ήταν η μέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας θα αποφάσιζε αν θα επιτραπεί ή όχι η διάθεση του PS Jailbreak, της συσκευής που “ανοίγει διάπλατα” το PS3, από τον OzModChips. Και, όπως ανακοινώθηκε πριν περίπου 4 ώρες, η απόφαση είναι… “θα δούμε”.

“Θα δούμε”, όπως “ο δικαστής ήταν απασχολημένος με άλλα πράγματα, και δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τέτοια μίζερα πραγματάκια όπως ένα μικρό φλασάκι που `σπάει` το Playstation 3” (λέμε τώρα..!). Η ανακοίνωση ήρθε από το Twitter feed του OzModChips, αλλά άλλοι “που θα το παίξουν μάγκες” θα σας πουν πως “το έμαθαν από τις αποκλειστικές, μυστικές πηγές τους”. Εξάλλου, ήδη το έκαναν κάποια “μεγάλα κεφάλια” και στο εξωτερικό, γιατί όχι και εδώ;

Περισσότερα, την Παρασκευή που μας έρχεται. Stay tuned, same bat-time, same bat-channel (ή, τουλάχιστον, στο twitter feed του OzModChips)!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.