Έρχεται Neverwinter Online RPG μέσα στο επόμενο έτος

Οπαδοί των “κλασσικών” RPGs και του AD&D, που περιμένετε εδώ και καιρό άλλη μια ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στην πόλη Neverwinter μετά τα πολύ καλά Neverwinter Nights 1 & 2, χαρείτε: μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός νέου τίτλου, που για την ώρα έχει απλά το όνομα της γνωστής ομώνυμης πόλης: Neverwinter.

Αν και η δράση του τίτλου “θα είναι online”, τα όποια στοιχεία αναφέρουν περισσότερο τον όρο “co-op” αντί του “mmo”, ενώ ως περιγραφή της δράσης αναφέρεται πως “ο παίκτης θα μπορεί να φτιάξει ομάδες πέντε ατόμων με άλλους παίκτες ή με χαρακτήρες ελεγχόμενους από τον υπολογιστή”, οδηγώντας στο συμπέρασμα πως ο τίτλος θα είναι διαφορετικός από MMORPGs σαν το WoW και θα εστιάζει περισσότερο σε σύντομη και μικρής (χρονικής) έκτασης δράση από ό,τι σε αποστολές που χρειάζονται 3 εβδομάδες για να ολοκληρωθούν.

Υπομονή για περισσότερες πληροφορίες.

Source:

Monday Atari and Cryptic Studios announced Neverwinter, an online role-playing game for the PC slated for a Q4 2011 release. As the name indicates, the game will be based on the popular city residing within the fictional Dungeons & Dragons realm. The game’s storyline is also “inspired” by the upcoming Neverwinter trilogy from New York Times best-selling author, R.A. Salvatore.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.