Ένα φιλολογικό έπος: το… κόμικ του Doom!

Ε, μετά από κάτι τέτοια, πώς να μας πάρουν σοβαρά εμάς τους gamers; Κοντά 15 χρονάκια πριν, κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να βγάλουν ένα κόμικ βασισμένο στο… Doom. Στο πρώτο Doom. Ναι, “σε εκείνο το παιχνίδι με σχεδόν μηδενικό σενάριο, όπου το όλο στόρι είχε να κάνει με ένα στρατιώτη που γάζωνε δαίμονες”.

Doom comic

Το… φιλολογικό έπος χρειάστηκε ΔΥΟ σεναριογράφους και “απλώθηκε” σε 16 σελίδες. Δεκαέξι ολόκληρες σελίδες… παράνοιας, με τις πιο γελοίες ατάκες που έχει σκεφτεί, γράψει, δει, ακούσει ή διαβάσει άνθρωπος σε ολόκληρο το σύμπαν. Αν γνωρίζετε έστω κάποια βασικά Αγγλικά, ΜΗΝ κάνετε το λάθος και δεν του ρίξετε μια ματιά. Μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο δωρεάν και online, στο DoomWorld με ένα κλίκ εδώ. Αν δεν θέλετε να… εμβαθύνετε στα “πώς” και τα “γιατί”, κάντε κλικ στο link “Rip and Tear!” στο κατώτερο τμήμα εκείνης της σελίδας για να μεταβείτε απευθείας στις σελίδες του κόμικ.

Καλή διασκέδαση..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.