Φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη για iPad 7 ιντσών

Η έγκυρη ταϊβανέζικη εφημερίδα Economic Daily News είναι η δέυτερη πηγή που αναφέρει λεπτομέρειες για ένα δεύτερο iPad που θα δούμε σε λίγο καιρό, το οποίο θα διαθέτει μικρότερη οθόνη 7 ιντσών.
Την περασμένη εβδομάδα, η επίσης ταϊβανέζικη εφημερίδα Digitimes είχε κάνει λόγο για το επικείμενο δεύτερο μοντέλο tablet από την Apple. Τώρα οι φήμες φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς η Economic Daily News θεωρείται έγκυρη πηγή, η οποία μάλιστα ήταν από τις πρώτες που είχε με επιτυχία δημοσιεύσει ότι η Apple θα έφτιαχνε tablet και όχι netbook όπως πιστευόταν πριν την κυκλοφορία του iPad. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει και περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ότι η οθόνη θα είναι της ίδιας τεχνολογίας LCD-IPS, και θα κατασκευάζεται από την Chimei Innolux, ενώ η εταιρεία Cando Corporation θα αναλάβει τον αισθητήρα αφής multitouch. Τέλος, ο γνωστός συναρμολογητής Compal Electronics φαίνεται ότι θα επιστρατευθεί για την κατασκευή και την ολοκλήρωση της συσκευής. Οι εκπρόσωποι τύπου των ίδιων των εταιρειών δεν σχολίασαν την είδηση, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού πάγια πολιτική των εταιρειών ΟΕΜ είναι να μην αποκαλύπτουν ποτέ λεπτομέρειες των συμβολαίων που αναλαμβάνουν, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει δυσμενείς νομικές επιπτώσεις πάνω τους.
Η ουσία είναι μία: έρχεται φτηνότερο iPad μέχρι τα Χριστούγεννα! Τ’ ακούς Ballmer; Κουνήσου! Σου τρώνε το ψωμί σου!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.