Νέο tablet από Motorolla με Android, διπλή camera, pay TV

Περιμέναμε καιρό την κίνηση της Motorola στα tablets και από ό,τι φαίνεται, δεν θα απογοητεύσει. Ήδη άρχισαν να διαδίδονται οι πρώτες πληροφορίες για αυτό και από ό,τι φαίνεται θα “πατάει” σε Android με πλήρη υποστήριξη Flash (άρα μιλάμε και για έκδοση Froyo, “Android 2.2” και άνω). Θα διαθέτει δυο κάμερες, φαντάζομαι όπως συνηθίζεται “κλασσικά” στα κινητά, μια “πίσω” για λήψη φωτογραφιών και μια “μπροστά” για ολοκλήρωση βιντεοκλήσεων.

Το πρωτότυπο για τους ζώντες εις τας εξωτερικάς είναι πως το tablet της Motorola θα υποστηρίζει και δυνατότητα Pay TV, δηλαδής, “πληρώνεις το αντίτιμο δικτυακά και `νοικιάζεις` περιεχόμενο τηλεόρασης δικτυακά” – που χάρη στη “φορητότητα” του tablet μάλλον θα αποτελέσει καλή αφορμή για εκατοντάδες τροχαία. Στο Ελλάντα, ακόμη και αν φτάσει, ακόμη και αν υποστηρίζει τη δυνατότητα, μάλλον θα είναι προνόμιο των λίγων – αφού δυο τυπικά επεισόδια τηλεοπτικής σειράς “πιάνουν” όγκο δεδομένων από 250MBs έως 1GBs το καθένα, και με τον μέσο όρο όγκου που δίνουν οι Έλληνες πάροχοι στο 1GB… Μετά το πρώτο επεισόδιο, θα έπρεπε να βάλουμε ενέχυρο το σπίτι μας για να αξιωθούμε να δούμε και το δεύτερο!

Source:

Sure, we’ve heard Verizon discuss Android tablets once or twice, but it’s just now that we’re getting our first real juice about Motorola’s companion device. The Financial Times reports that Verizon and Motorola are teaming up on an Android tablet with dual cameras, Adobe Flash support and a ten-inch screen, plus mobile hotspot functionality (which implies Verizon cellular data) and — get this — access to pay TV.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.