Ανακοινώθηκε η (τεράστια!) λίστα τίτλων του Xbox Live για Windows Mobile 7

Η Microsoft ποντάρει αρκετά στα παιχνίδια ως “όπλο” εναντίων της Apple και του iPhone, όσον αφορά στο επερχόμενο λειτουργικό της για κινητά, Windows Mobile 7. Έτσι, ενώ εδώ και χρόνια έδειχνε να νοιάζεται μόνο για το Office όσον αφορά στα smartphones με το λειτουργικό της, έχοντας “για πελάτες” κυρίως τους… “σοβαρούς” χρήστες, τώρα τονώνει περισσότερο την ψυχαγωγική πλευρά της – με τη βοήθεια της έτοιμης πλατφόρμας Xbox Live που “έχτισε” με τα Xbox και Xbox 360.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να… ψιλο-γελούσαμε στην ιδέα “παιχνιδιών σε Windows Mobile”, ειδικά σκεπτόμενοι πως το καλύτερο που είχαμε μέχρι σήμερα σε αυτό το λειτουργικό ήταν η… πασιέντζα, μα η ανακοίνωση του “πρώτου κύμματος τίτλων” για τα Windows Mobile 7 πραγματικά κόβει την ανάσα, με τίτλους που δεν θα περίμενε κανείς να συναντήσει ως “launch titles” (“τίτλους εκκίνησης”, “τα πρώτα παιχνίδια για μια πλατφόρμα”) ούτε σε κονσόλα! Κρατιέστε; Κάντε κλικ για τη λίστα..:

Τι λέγαμε; :-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.