Ήταν μια καλή αρχή..! Thaaaanks!

Και, με αυτό το post, “σπάμε τη διακοσάρα” και ευχαριστούμε για την αρχική αποδοχή σας. Να δούμε μαζί “πώς ξεκινήσαμε”;

Το Unregistered “άνοιξε τα πανιά του” επίσημα στις 24 Ιουλίου. Τώρα έχουμε 18 Αυγούστου, οπότε… κοντεύει να κλείσει μήνα (άχου το!)…

Και πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε, ενώ είχαμε σχεδιάσει το πρώτο μας theme μέσα σε μια εβδομάδα... Κάναμε "reboot" τη σχεδίαση σε αυτό που βλέπετε τώρα, μέσα σε μόλις 2 ημέρες. It's better that way, σωστά; :-)

Ως τώρα, λοιπόν, είχαμε:

  • 200 post (αυτό, για την ακρίβεια, είναι το 200οστό)
  • 54 σχόλια
  • 248 tags (εδώ χρειαζόμαστε συμμάζεμα..! :-) )
  • Κατιτίς λιγότερο από 2000 επισκέπτες (1.836, “του μπή πρεσάης” ;-) )

…και αυτά, εν μέσω καύσωνα και διακοπών. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι “thanks guys and gals”, και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι (και πιο ενεργητικοί!) στο μέλλον. Λόγω της βαθειάς αγάπης μας για το “open source” και τη… GNU λογική (άσχετα αν “δουλεύουμε συχνότερα στα παράθυρα”), οφείλουμε και ένα update για τα (κοντινά) μελλοντικά μας σχέδια – το οποίο και θα κάνουμε πάντα, ανά τακτά διαστήματα, για να μας “ρίχνετε” σχόλια, ιδέες, παρατηρήσεις και, φυσικά… θάψιμο αν πάμε να κάνουμε “κάποια βλακεία που δεν σας αρέσει”! Το Unregistered, λοιπόν, θα:

  • “Συμμαζέψει” λιγάκι το λογότυπο και τα μενού του
  • Διευκολύνει την πρόσβαση σε posts βάσει ημερομηνίας, συντάκτη κ.λπ.
  • Προσπαθήσει να παράσχει “πιο σφαιρική ενημέρωση” για κάποια θέματα (θα δείτε, θα δείτε ;-) )

Αυτά στο (πολύ) κοντινό μέλλον. Για το πιο μακρινό… έχουμε μπροστά μας! Όπως και να έχει, και πάλι ευχαριστούμε για την αρχική, θερμότατη υποδοχή. Αν σας αρέσει η προσπάθεια μας, και θέλετε να μας βοηθήσετε, “spread the word”: πείτε το και σε άλλους! “Γίνετε φίλοι μας” στο Twitter και το Facebook (με τα πλήκτρα στο επάνω δεξιά άκρο του site), βάλτε ένα link στο site/blog σας, απλά, “διαδώστε το”.

Θέλουμε, και θα προσπαθήσουμε, να γίνουμε το πιο “open” σε λογική και “ψαγμένο” από άποψη τεχνογνωσίας site “για όσους ζουν με την τεχνολογία”. Θεματολογία μας, “ο,τι ενδιαφέρει όποιον ασχολείται με τεχνολογία, gadgets, υπολογιστές, παιχνίδια” (και οτιδήποτε σχετικό). Δηλώνουμε, περήφανα, “geeks”.

Join us!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.