Νέος διαγωνισμός για overclockers

Απανταχού overclockers ενωθείτε: Futuremark και η Gigabyte διοργανώνουν ένα καινούριο διαγωνισμό που θα βασίζεται στο 3DMark Vantage και ονομάζεται “Gigabyte Overhauling 2010”.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Προκειμένου να συμμετάσχει κανείς πρέπει να διαθέτει σύστημα με Gigabyte motherboard, επεξεργαστή AMD καθώς και κάρτα γραφικών με chipset ATI, κατασκευασμένη από τη Gigabyte.

Με τη λήξη του διαγωνισμού, οι top scorers θα κερδίσουν ακριβά δώρα «some awesome hardware prizes» όπως υπόσχονται χαρακτηριστικά οι διοργανωτές. Αλλά ακόμη κι αν δεν είστε ανάμεσα στους καλύτερους, κάθε βδομάδα θα γίνεται κλήρωση και για άλλα δώρα, οπότε δε χάνετε τίποτα αν εγγραφείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του διαγωνισμού.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.